2777
2789
عنوان

معجزه شد فرهنگیان قبول شدم

18504 بازدید | 68 پست

اول اینکه من پسرم 

خدا رو بی نهایت شکرت معجزه شد برام ترازم پایین بود آموزش زبان یزد قبول شدم هنوز باورم نمیشه 

و آلان میخوام به کسایی که دوست دارن معلم شن همه جوره کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته چی؟تراز چند؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

آفرین تبریک میگم،صدقه هم بده

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

دمت گرم داداشی 

لطفا لطفا هر نصیحتی که داری بهم بکن 

توروخدا بگو چیکار کردی 

من امسال میرم یازدهم 

دهممو که نهاییو خراب کردم نسبتا 

ولی میخوام تلاش کنم از سال جدید خودمو بکشم بالا چجوری شروع کردی برای کنکورت چیشد که قبول شدی

...
دمت گرم داداشی لطفا لطفا هر نصیحتی که داری بهم بکن توروخدا بگو چیکار کردی من امسال میرم یازدهم دهممو ...

سلام عرض ادب ببین کنکور آسونه نترس اصلا تمرکزت بزار امتحان نهایی سخت نیست ولی یه جوری سوال طرح شده که انگار پیچیده س همه اینا الکیه کع میگن سخته من چون رشته م انسانی بود همه درسارو حفظ میکردم و هر روز مرور باید بکنی تا از یادت بره اینو فعلا داشته باش بقیشم بهت میگم