2777
2789

سفارش شما در تاریخ 1403/05/22 و در ساعت 12:30 توسط پست پیشتاز با کد پیگیری .........  ارسال شد.

لغو11

بچها این پیام اومده درحالی که من اصلا سفارشی ثبت نکردم 

حالا چیکار کنم

إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ ...👑

شاید یکی برا تو فرستادهس.میشه ؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

یا کلاهبرداری هست و اگه لینک و…. داره اصلا باز نکن 

یا شماره تلفن به پست اشتباه داده شده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
هیچی یا کلاهبرداری هست و اگه لینک و…. داره اصلا باز نکن یا شماره تلفن به پست اشتباه داده شده

لینک نداشت الان کد مرسوله رو زدم 

دیدم دیروز تحویل داده شده به یه آقایی 

الان چیکار کنم فردا برم اداره پست ؟!

شاید یکی برا تو فرستادهس.میشه ؟

نه بابا الان کد مرسوله تو سایت پیشتاز زدم دیدم 

دیروز انگار تحویل داده شده

حس میکنم شماره اشتباه بوده

نه بابا الان کد مرسوله تو سایت پیشتاز زدم دیدم دیروز انگار تحویل داده شدهحس میکنم شماره اشتباه بوده

شاید .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

لینک نداشت الان کد مرسوله رو زدم دیدم دیروز تحویل داده شده به یه آقایی الان چیکار کنم فردا برم اداره ...

وقتی هیچ بسته ای قرار نبوده برات بیاد برای چی بری پست؟؟؟؟ 

عزیزم فقط شماره تلفن گیرنده اشتباه ثبت شده 

تازه تحویل صاحبش هم شده دیگه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وقتی هیچ بسته ای قرار نبوده برات بیاد برای چی بری پست؟؟؟؟ عزیزم فقط شماره تلفن گیرنده اشتباه ثبت شده ...

اره الان فهمیدم احتمالا شماره منو اداره پست اشتباه ثبت کرده 

مرسی مرسی