2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما بچه اتون رو دولتی بزارید و برای کنکورش از سوم راهنمایی شروع کنید مدرسه خوب و معلم خوب پیدا کردن الان هم به جای دادن پول به مدرسه غیرانتفاعی معلم خصوصی بگیرید خیلی به صرفه تر و کارآمدتره

ادم بهترین مدرسه باشه تلاش نکنه موفق نمیشه بستگی به خود ادم داره قبلا منم توی این توهم بودم ولی الان فهمیدم که هر کسی به اندازه تلاش خودش نتیجه میگیره معلم و مدرسه شاید ده درصد در یادگیری تاثیر داشته باشن بقیش همت و تلاش خود دانش آموزه 

دلیل اینکه هم سمپاد بیشترین رتبه برتر رو داره به خاطر اینه که دانش آموز های زرنگ بیشتری نسبت به مدارس دیگه داره وگرنه خیلی های دیگه تو مدارس عادی که تصمیمشون جدی هست برای کنکور مثل اونا میخونن و اتفاقا قبول میشن بهترین رشته ها رو 

یکی از اقوام ما خیلی وضع مالی بدی داشتن توی مدرسه عادی بدون امکانات البته دو تا خواهر بودن یکیشون دندون پزشک شد یکیشونم دبیر فارسی شد رتبه اش هم خیلی خوب شد سیصد و خورده 

بلی‌.ولی در کل تیزهوشان هم آنچنان ملاک قبولی نیست.من تیزهوشان بودم قبول شدم ، خواهرم غیرانتفاعی بود ...

چطوری سمپاد رفتین؟منابع آزمون داشتی می‌خوندی؟چه رشته ای هستی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم رتبه ی کنکورت چند شد؟

چطوری سمپاد رفتین؟منابع آزمون داشتی می‌خوندی؟چه رشته ای هستی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم رتبه ی کنکورت چ ...

یه آزمون ورودی داشت ، عزیزم من ۲۴ سالمه منابعم یکی نیست طبیعتا با بچه های الان😂🤦🏻‍♀️

رشتم ریاضی بود و رتبم ۸۰۰ شد.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶