2777
2789
عنوان

جاریم وقتی باردار بودم بچم رو نفرین کرد🤦‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 104 پست
حداقل نفرینت نکرد بچه کسی رو نفرین کنی خیلی بده

من بعضی ها رو میبینم مثلا بچه دارن میرن پیش خواهر یا جاریشون که بچه نداره ،پز میدن،یا کسی که شوهر داره میره پیش کسی که طلاق گرفته ،با شوهرش ادای عاشقا رو در میارن ،و این بیچاره ها بازم سکوت میکنن،این خیلی بده ،ولی دیگه بخای به شرایط خوب یکی هم حسادت کنی ،خیلی بده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
عزیزم کسی که خودش درد فرزند کشیده باید فرزند یکی دیگه رو نفرین کنه؟

ن نفرین درست نیس  ولی اون واقعا تو اذیت بوده و خواسته چیزی بگه که تو هم ناراحت باشی هی نخندی هی پز ندی    که اومده این چرت پرتا رو گفته     نمیدونم چطور بگم درک کنی  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی نباید بچه کسی رو نفرین کنه

درسته من که سه دفعه است دارم میگم مغزش کار نکرده خواهر 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

درسته حال روحیش خوب نبوده ولی چجوری دلش اومده این حرف رو بزنه این دیگه مرز بیشعوری رو رد کرده

اسی جان دیگه هیچ وقت باهاش ارتباط برقرار نکن تحت هیچ شرایطی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

نمی‌دونم عزیزم قطع رابطه ایم

ببخشید شما یک ادم نادون نفرین کرده بچه تو 

اینقدر ناراحت شدی 

کارش اشتباه بوده 

اما فکر کن اون که بچه شو ازدست داده ....

انشاءالله دامن همه ارزومندها به سلامتی وخوشی سبزبشه من خواهرم چندسال بچه نداشت قشنگ حال اینجور ادمها را درک میکنم🥺

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچش از کمبود میوه مُرد ینی؟😔😂

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

ایشون مقصر بوده و غم از دست دادن خیلیییی سخته از طرفی اگه خانواده سوهرت واقعا بهش توجه نمیکردن و چیزی نمیخریدن براش واقعا ظلم کردن اینا باعث شده مغزش کار نکنه و چرتی بگه 

عزیزم ادم داغ دیده مغزش خوب کاار نمیکنه تند میشه و حساس و گاها مقایسه گر 

انشالله عزیزانت همیشه ساد و سلامت باشن 

اکر میتونی ببخشش ک قلباتون اروم بگیره 

اون الان بچه داره ؟ 

ایشون مقصر بوده و غم از دست دادن خیلیییی سخته از طرفی اگه خانواده سوهرت واقعا بهش توجه نمیکردن و چیز ...

آخه می‌دونی به قول کامنت بالایی مگه بچه از کمبود میوه سقط میشه یعنی شوهرش نمی‌تونست بگیره براش ؟ آدم باید خودش به فکر خودش باشه 

نه عزیزم 

آخه می‌دونی به قول کامنت بالایی مگه بچه از کمبود میوه سقط میشه یعنی شوهرش نمی‌تونست بگیره براش ؟ آدم ...

درکت میکنم گلی

اما بیشتر دلخوری بین جاریا ازینه ک خانواده شوهر نمیتونن روابط و مدیریت کنن 

مثلا من ک ازدواج کردم خانواده همسرم احترامشون نسبت ب من بیشتر بود همین حسادت جاریم و تحریک میکرد و ناراحتی درست میشد  دیگه خودم ازشون خاستم حداقل زمانی ک باهم اونجاییم مراعات اونم بکنن