2777
2789
عنوان

جاریم وقتی باردار بودم بچم رو نفرین کرد🤦‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپی🥲

یعنی چی ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دردش خیلی خیلی عمیقه   من درکش کردم   خیلی سخته    اون هر لحظه داشت بغل خالی خودش رو با بغل پر تو مقایسه میکرد و زجر میکشید   درسته نتونسته خودشو نگه داره و از ناراحتی این حرفا رو گفته    ولی کاش یکم درکش کنی    واقعا سخته   خدا سر دشمن ادم هم نداره   من یک سال و نیم تمام گریه کردم  بعد کم کم کمرنگ شد  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

خواهرمن چندسال بچه نداشت سقط های مکرر وبعد ناباروری 

واقعا سرهرچیز الکی عصبی میشد گریه میکرد و.....

اینها دست خودشون نیست 

انشاءالله دامن اون هم سبزبشه 

اگر مشهد هست دکتر نزهت موسوی فر بره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اون دلش احتمالا از مادرشوهرتون پر بوده بعدهم به علت افسردگی بعد این واقعه اگریک میوه به شما دادن به ...

میدونی جاری منم حاملس   خواهرشوهر هام میرن میان ماااچ گنده ابدار میکنن    من همون لحظه احساس میکنم خون از قلبم چکه میکنه     شاید انقد اذیت بود که چرت پرت گفته خالی شه 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
عزیزم کسی که خودش درد فرزند کشیده باید فرزند یکی دیگه رو نفرین کنه؟

اون شاید اون لحظه حسرت بچه به دلش نشستهذو اجتمالا رفتارهای خانواده همسر باعث عصبانیتش شده

شاید بهتربوده جلوی اون بیشتر مراعات حالش میشده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اون شاید اون لحظه حسرت بچه به دلش نشستهذو اجتمالا رفتارهای خانواده همسر باعث عصبانیتش شدهشاید بهتربو ...

اصلا هر چی 

نباید بچه کسی رو نفرین به مرگ کنه اون خودش بچشو از دست داده