2777
2789

خیلی پیر پسر چرت بود

مخصوصا رعنا برای من منفورتر از پدره شد

احمق هرزه

الان به لاغرا توهین کردی ولی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت اذان صبح به چه چیزایی فکر می‌کنی😂

ولی جدی تا وقتی که ما از روی کنجکاوی میریم این اشغالا رو نگاه می‌کنیم این کارگردانا فکر میکنن به به چه چیز خوبی ساختم پر فروش شده ولو اینکه ملت دارن از بالا تا پایین فوحشش میدن به نظرم همچین اثرهایی رو باید بایکوت کنیم نبینیم 

نه بابا من غلط کنممیگم هیچ چیز متنایزی نداشتعادی از مغازه با لباس مشکی زده بیرونچرا باید پسرا بهش دو ...

اها از اون لحاظ 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

وقت اذان صبح به چه چیزایی فکر می‌کنی😂ولی جدی تا وقتی که ما از روی کنجکاوی میریم این اشغالا رو نگاه ...

آره بخدا 

من کارم جوریه مجبور شدم. 

ولی واقعا خیلی احمقانه بود متاسفم برای مغز مریضون

چون شما مخاطبی هستی که دانش سینما نداری به نظرت فیلم چرت بوده.

منم نمیگم شاهکار بود ولی در نوع خودش خوب بود نسبتا.

انتخاب بازیگر خیلی مواقع تحمیل میشه به کارگردان.

دقت نکردی اول پاهای رعنا رو نشون داد و یک صحنه دیگه غلام باستانی کفش های رعنا رو میبوسه این فتیش رو نشون میده