2777
2789
عنوان

جاریم وقتی باردار بودم بچم رو نفرین کرد🤦‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 104 پست

استارتر میدونی چیه؟

تو از جاریت بدتری

حتی یه بچه هم میتونسته جاریت رو درک کنه

و بدونه حرفهاش از ته دلش نیست

خودت هزار بار گفتی حالش خوب نبود

اون مثل خیلی های دیگه شاید حسودی کرده ولی مشکلش این بوده که اینقدر حالش بد بوده که حرفهاش رو نتوسته تحمل کنه و برعکس خیلی ها این حرفها رو به زبونش آورده

شاید خیلی ها هستن میرن تو خلوتشون با خودشون این حرفها رو میزنن ولی اون به زبون آورده

برام عجیبه که براش تاپیک زدی 

مثلا تاپیک زدی که چه موضوعی رو بگی و حل کنی؟ که نفرین نمیگیره؟؟؟؟؟؟ خیلی بچه ای عزیزم

و برام عجیب تر اینکه یه تاپیک دیگه هم زدی که بیان این تاپیکت رو بیشتر ببینن

خدا اون بالا شاهد همه چیز هست

روز خوش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
استارتر میدونی چیه؟تو از جاریت بدتریحتی یه بچه هم میتونسته جاریت رو درک کنهو بدونه حرفهاش از ته دلش ...

بچه؟

نمی‌دونم چی باید بگم 

واقعا آدم میمونه منم خیلی چیزا حالم رو بد کرده منم قبل اون سقط داشتم 

مگه اون حامله شد رفتم نفرینش کردم گفتم خدا ایشالا بچت رو بکشه ؟ از نظر شما خانم بالغ این حرف منطقیه ؟ مگه هر کی حالش بده هر چرتی از دهنش در اومد باید بگه من باردار بودم بعد اون حرفاش تا یک ماه حالم بد بود همش گریه میکردم انصافه؟ 

بله خدا خودش اون بالا هست همچیز رو میبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اون تاپیکت قفل بود خواستم جواب بدم 

میدونی من۲۷سالمه ۵تا بچه دارم دوتا ۱۲ساله دوتا ۴ساله و یدونه ۶ماهه 

توی حاملگی یکی دوبار مهمونی مفصل دادم بیشتر نتونستم ولی بعد زایمانم چندبار تاالان مهمونی دادم با جمعیت زیاد بچهامم شر هستم خیلی 

شاید باورت نشه از دیروز دارم خونه تکونی میکنم و فرشامو دادم قالیشویی که حسابی تمیزکاری کنم تا جشن دندونی پسرم دلتو بزرگ بگیر خواهر 

حتی گفتم دسر ندم ولی دیشب گفتم نه زشته چند مدل دسر ساده و آسون درست کنم به کجا بر میخوره 

دسر،شام با مخلفات،اش،کیک خلاصه همه چی میدم اونوقت شما واسه یه سالاد نمیدونم چتون شده والا تو مهمونی به خوده میزبانم خیلی خوش میگذره چرا همه چیو سخت میگیرین به خودتون

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یکم رها کن ی سالاده دیگه میتونی حتی به مادر همسرت یا خاله ی همسرت بگی درست کنن یا بچه رو نگهدارن شما درست کنی بخدا مهمونی دادن لذت بخشه 

بعدشم شاید خاله ی همسرتون خجالت بکشه از اینکه بهتون بی احترامی کرده و خودش شمارو دعوت کنه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.