2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی دارید

320 بازدید | 32 پست

چقدر دارید و چطوری مخفی نگهش داشتید؟

امروز اس اومد گوشیم دست شوهرم بود پس اندازم لو رفت 😐 حالا هنوز خونه مرفتم ولی میدونم یه جنگ اعصاب دارم 

تصمیم گرفتم برم طلا بخرم که کلا نفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰داشتم دوساله جمع گردم

خب بگو واسه مادرمه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

شوهرت اینکه بفهمه پول زیاد تو حسابته ذوق نمیکنه و داد و بیدار راه میندازه؟

اخه اینسری پول لازم بود گفتم همه رو قسط دادم ندارم . خرده خرده جمع گرده بودم حیفم اومد بهش بدم به اسم خودش تموم بشه 

منم ۱۲ داشتم ماه پیش یه نیم ست ظریف گرفتم

مگ میشه 

منم ۱۴ دارم ولی نهایت یه گوشواره۳/۵ گرمی بخرم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من حتی شده ۲ م هم طلا میخرم اصلا پول نقد نگه ندارید خودتون شاغلید ؟

اره عزیزم شاغلم و بیشتر حقوقم پای قسطام میره یه کوچولو تهش میمونه پس انداز میکنم نمیخواستم بفهمه 🥲