2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 32 پست
منم ۱۲ داشتم ماه پیش یه نیم ست ظریف گرفتم

خوب کردی منم میخواستم بگیرم گذاشتم چهارشنبه اخر صفر 

که اینم فک نکنم برسه به اخر اخر صفر . هه رو میگیره واسه قسط خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مامانمم داشت یه ربع قبلش داشت میگفت اره همه حقوقمون این ماه خرج شده هنوز نریختن یه یهو مصیبت گرف ...

خب بگو پول همکارمه

میترسه خرج شه منتظره پول قرعه شم بدن این ماه تا بیاد بذاره روش ببره طلا بخره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اره ۲ گرم و ۸۷۰ صوتهیه پلاک و یه جفت گوشواره سروز ۱۳ صفرم رفتن یه دستبند ظریف گرفتم ۶ تومن

مبارون عزیزم

اگ تونسی عکس بذار

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

فقط طلا طلا من تو ۶ ماهی که شاغلم ۵ گرم طلا خریدم

ماشاله بهت حدا زیاد کنه . منم دیگه باید همیم کارو بکنم . یه حساب بی کار پیدا کنم بریزم و زود برم طلا بخرم . 

ماشاله بهت حدا زیاد کنه . منم دیگه باید همیم کارو بکنم . یه حساب بی کار پیدا کنم بریزم و زود برم طلا ...

بعد به این نگا نکن گرونه فلان ن هر موقع بخری کمتر از یکسال نفروشی سوده 

قربونت عزیزم انشالله خدا به مال و جان شما هم برکت بده