چه خوب. اکر تمایل دارید ممنون میشم پاسخ این سوالات رو هم بفرمایید. شرایط کاری و شرح وظایف به چه صورت ...
شرابطه کاری که بسته به هر بیمارستانی متفاوته..کلا فارغ التحصیل های این رشته چند جا میتونن مشغول به کار بشن قسمت مدارک پزشکی که کارهایی مثل اسکن و مرتب سازی و امحا و کدگذاری و مکاتبات پرونده هستش .قسمت پذیرش و بخش به عنوان him یا منشی بخش کارهای مربوط به سازماندهی پرونده رو انجام میدید..بازار کاری رشته به شدت خوب ..درآمد هم یک چیز معمول ولی خب کارانه و اضافه کار هم دارید..شرایط کاری هم شیفتی بسته به هر بیمارستان متفاوته..نمیخوام بگم خیلی شرایط آرمانی داره ممکنه وارد رشته بشین چون شغل به خوبی شناخته نشده احساس افسردگی کنید یا جایگاه رشته هنوز بین پزشک ها و پرستارها جدی گرفته نشده و خیلی ها بابتش ناراحتن..ولی بازار کارش خوبه..یکی از هم کلاسی هامون در کنار مطالب مربوط به سلامت برنامه نوسی و .. رو تقویت کرد و وارد حیطه های اپلیکیشن های سلامت شد و با پزشک ها لینک شد درآمد بالایی داشت بسته به نحو استفاده شما از این رشته میتونید بهره ببرید
ولی کلا بدی این رشته برای من شیفتی بودن کارم هست..تعطیلاتمون دست خودمون نیست ..اول هر ماه مشخص میشه.. و زمانی که همه جا تعطیل میشه کار ما تازه شروع میشه
عه. خب من کلا با این قضیه مشکل دارم. 😅بیخیالش شدم. همون شبکه خودم رو تقویت کنم برم تو بازار آزاد خی ...
خواهش می کنم..بازم بعضی بیمارستان ها اداری طور هستن یعنی فقط شیفت صبح ولی بیشتر توی بیمارستان های خصوصی اینطوره..کلا بیمارستان به بیمارستان متفاوته چه برسه به شهرای دیگه..بازم سعی کنید از فارغ التحصیلای شهر خودتون جویا بشید
عه. خب من کلا با این قضیه مشکل دارم. 😅بیخیالش شدم. همون شبکه خودم رو تقویت کنم برم تو بازار آزاد خی ...
خواهش می کنم..بازم بعضی بیمارستان ها اداری طور هستن یعنی فقط شیفت صبح ولی بیشتر توی بیمارستان های خصوصی اینطوره..کلا بیمارستان به بیمارستان متفاوته چه برسه به شهرای دیگه..بازم سعی کنید از فارغ التحصیلای شهر خودتون جویا بشید