2777
2789
عنوان

این مرد متاهل رو چطور دست به سر کنم

320 بازدید | 52 پست

اول بگم زیاد وارد جزییات نمیشم چون ادم آشنا اینجا دارم 

خانما من با سه نفر دوستم که خواهر و برادرن  

خیلی صمیمی هستیم و زیاد خونه‌اشون رفت و آمد میکنم 

یکی از نزدیکان این دوستان (شما تصور کنید عمو یا دایی)

چند وقتی هست بوضوح از من خوشش میاد 

یعنی اول فکر میکردم شاید توهمه 

دوستام هم هی مسخره میکردن ولی الان یه سری اتفاقات افتاده که احساس میکنم توهم نیست و این آدم واقعا بهم نظر داره 

چطور این مرد متاهل رو دست به سر کنم؟

ضمن اینکه بخاطر دلایلی مجبورم باهاش مدارا کنم؟

از دلایل که میگم باید باهاش مدارا کنم اینکه من یه شغلی رو بدست آوردم که تقریبا میشه گفت این آدم غیر مستقیم رئیسم محسوب میشه 

خیلی کم بخاطر کار میبینمش ولی بازم میشه گفت رئیسمه 

و من واقعا واقعا واقعا این شغل رو که تازگی ها دارمش دوسش دارم و نمیخوام از دستش بدم 

واسه همین نمیخوام این آدمو ناراحت کنم که یوقت از کار بیرونم نکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم قطع ارتباط میکردم یا خونه شون نمی‌رفتم ...

نمیشه هم کارم هست 

هم اینکه من خونه‌ای اون نمیرم 

خونه‌ای دوستام میرم اوایل هم اصلا خبری ازش نبود این چند وقت هر وقت من میرم اونم فوری سر و کله‌اش پیدا میشه 

دیگه حتی دوستام هم حساس شدن هی مسخره میکنن یا مثلا میگن زن عمو زن عمو که سر همینم باهاشون بحثم شده

یه پارتنر برا خودت پیدا کن ببر به اون سه تام نشون بده تا اون یارو ام به گوشش برسه 

فقط این حرکت میتونی بزنی 

پارتنرتم یکم گولاخ باشه که ازش بترسه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اصلا محلش نزار.سعی کن جایی که اون هست نری ...اگر پیام داد جواب نده

میترسم کارمو بگیره 

ضمن اینکه چند وقت پیش برام یه وام جور کرد و بخاطر اون بهش مدیونم 

هر چند واقعا باهاش سرسنگین هستم 

نمیشه هم کارم هست هم اینکه من خونه‌ای اون نمیرم خونه‌ای دوستام میرم اوایل هم اصلا خبری ازش نبود این ...

چقدر بیشعورن طرف زن داره و اینا اینقدر به مسخره گرفتن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمیشه هم کارم هست هم اینکه من خونه‌ای اون نمیرم خونه‌ای دوستام میرم اوایل هم اصلا خبری ازش نبود این ...

یعنی با اینکه میدونن طرف متاهله میخوان با شما ارتباط داشته باشه؟!! چه خانواده سمی 

باید کاملا جدی و محکم باهاشون برخورد کنی 

:/

یه پارتنر برا خودت پیدا کن ببر به اون سه تام نشون بده تا اون یارو ام به گوشش برسه فقط این حرکت میتون ...

الان دوست پسر دارم 

اتفاقا اون سری داشت حرف می‌زد هم غیر  مستقیم بحث رو کشوندم به زن خودش هم به اینکه خودم دوست پسر دارم 

اتفاقا میخوام دورهمی بعدی حتما دوست پسرمو ببرم ببینه 

ولی احساس میکنم براش مهم نیست

از کجا میفمه تو‌میری اونجا؟ 

غیب دونه؟

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
یعنی با اینکه میدونن طرف متاهله میخوان با شما ارتباط داشته باشه؟!! چه خانواده سمی باید کاملا جدی و م ...

شوخی و مسخره بازی 

میبینن من بدم میاد  میخوان لجمو در بیارم 

سر همین باهاش بحث کردم ولی احساس میکنم حساس تر شدم بیشتر دارن دست میندازن 

الان دوست پسر دارم اتفاقا اون سری داشت حرف می‌زد هم غیر مستقیم بحث رو کشوندم به زن خودش هم به اینکه ...

اره حتما دوست پسرتو ببر و یه سر نخیم به دوس پسرت بده که یکم مردونه تر و جدی رفتار کنه خیلی شوخی نکنه که طرف بگه این خیلی ماسته و ...

یه سر نخ به دوس پسرت بده و ببرش و بگو یکمم راجب اینده اینا حرف بزنید دوتایی و ازدواج و این حرفا تا طرف بفهمه خودشو بکشه عقب