2777
2789
عنوان

این مرد متاهل رو چطور دست به سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 52 پست
اگه خدا دوستم نداشت و زندگی خوبی نداشتم وجودم سرشار از عقده میشد و میشدم مثل شما 🌸یزید هم بنده خود ...

بله تو خرابی عزیزم از تایپیکات مخشصه، 

کسی ک قاتل تمام‌حسین رو خوب میدونه از شیطان هم بدتره، 

انشالله دورت پر بشه از امسال یزید و‌زندگیتو‌سیاه کنن تا بفهمی قاتل امام حسین رو تحسین‌کردن‌ینی چی، 

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
بله همینکه‌بانامحرم‌حرف میزنی و‌دسوت‌پسر داری معلومه خدا چقدر دوستت داره، دلتو ب همین حرفا خوش کن، ا ...

احمق خدای من عرب نیست که زبونش عربی باشه 

خدای تو ولی هست و من هیج علاقه‌ای ندارم خدای تو رو دنبال کنم چون وحشت میکنم اگه موجود چیپ و نفرت برانگیزی مثل تو بشم 

حالا هم خفه‌اشو و تاپیک رو ترک کن 

چه موجود پست و دل چرکی هستی

بیچاره خانواده‌ات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد چیپی زن چقدر سطح پایینی چقدر تهوع برانگیزی حدس می‌زنم خانم جلسه‌ای چیزی باشی شوهرت هم بوضوح ازت ...

شوهرم اتفاقن ده بار اومد خاستگاری تا بله رو‌دادم.

مث تو‌ دور پسرای مردم نیستم😝

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
بله تو خرابی عزیزم از تایپیکات مخشصه، کسی ک قاتل تمام‌حسین رو خوب میدونه از شیطان هم بدتره، انشالله ...

زن چیپ و عقده‌ای 

پیشتر هم بهت گفتم خدام هوامو داره و این آرامشم رو مدیون همین حضور خدا هستم 

تو ولی مشخصه خدات زیاد دوست نداره زندگی سختی داشتی و اینجور عقده‌ای شدی 

نگران هم نباش یزید هم بنده خدا بوده 

دورم یزید باشه بهتر از عقده‌ های گدا گشنه مثل توعه

احمق خدای من عرب نیست که زبونش عربی باشه خدای تو ولی هست و من هیج علاقه‌ای ندارم خدای تو رو دنبال کن ...

😂😂😂😂اخ اخ سوختی

خدای ما انقدر بزرگه ک شیطانهایی مث شما حتی نمیتونن بهش فکر کنن. 

شماهم دلتونو خوش کنین ب اون دین ساختیگیتون،

خدای مشا زبانش چیه؟

لاتینه؟

آخی😂😂

چیپ تویی بیچاره برو ب گندکاریات برس

شوهرم اتفاقن ده بار اومد خاستگاری تا بله رو‌دادم.مث تو‌ دور پسرای مردم نیستم😝

اگه اینکی میگی راست بود اینجور عقده‌ای نمیشدی عزیزم 

تو تایپکی که استارتر رسما بهت میگفت گمشو بیرون پلاس نمیشدی 

خوشگل و جذابم پسرای مردم جذبم میشه بازخوبه یه زن زشت عقده‌ای نبود پاچه اینو و اون بگیرم شوهرمو بدزدن🤭

زن چیپ و عقده‌ای پیشتر هم بهت گفتم خدام هوامو داره و این آرامشم رو مدیون همین حضور خدا هستم تو ولی م ...

کدوم ارامش؟🤣🤣🤣

اگر ارامش داشتی ک نیومدی اینجا از اویزون بودنت با مرد متاهل تایپیک بزنی

😂😂😂😂اخ اخ سوختیخدای ما انقدر بزرگه ک شیطانهایی مث شما حتی نمیتونن بهش فکر کنن. شماهم دلتونو خوش ...

اگه خدات بزرگ بود خودت هم باید بزرگ می‌بودی

ولی اینقدر چیپی که مطمئنم خدات هم مثل خودت کوچیکه 

بیچاره عقده‌ای

اگه اینکی میگی راست بود اینجور عقده‌ای نمیشدی عزیزم تو تایپکی که استارتر رسما بهت میگفت گمشو بیرون پ ...

پسرای مردم جذبت میشن و‌استفاده میکنن میدازنت دور😁 باید حسرت بمونه تو‌دلت ک یه مرد واقعی بیاد و‌تورو تا ابد بخاد.

همینکه اینچیزا برات افتخاره معلومه چقدر حقیر و ذلیلی بیچاره

☺️ 

کدوم ارامش؟🤣🤣🤣اگر ارامش داشتی ک نیومدی اینجا از اویزون بودنت با مرد متاهل تایپیک بزنی

لابد تو آرامش داری که تایپیک میزنی التماس صلوات میکنی چون اینقدر زندگی داغونی داری😂😂😂

حالا مشکلت چی بود؟

شوهرت دیگه نتونست تحملت کمه میخواد توی عقده‌ای رو طلاق بده؟

اگه خدات بزرگ بود خودت هم باید بزرگ می‌بودیولی اینقدر چیپی که مطمئنم خدات هم مثل خودت کوچیکه بیچاره ...

اتفاقن خدا گفته ادمایی مث شمارو ضایع کنیم ک فساد رو عادی نکن و رواج ندن، بعدشم چیشد چون گفتم مهمونی نرو بهت فشار اومد؟

اگر واقعا راست میگفتی جایی ک میدونی اونم میاد نمیرفتی پس بدون مشکل از خودته.

النم‌بیشتر از این سعی نکن‌خودتو خوب جلوه بدی ، از همین فاصله میشه فهمید چجوری داری ادعای خوبا و سالمارو دربیاری ولی ما حقیقتو میدونیم

پسرای مردم جذبت میشن و‌استفاده میکنن میدازنت دور😁 باید حسرت بمونه تو‌دلت ک یه مرد واقعی بیاد و‌تورو ...

طرز فکر کسی که تو قرن ۶ میلادی جا مونده 

خب واسه همین گفتم گمشو بیرون خانم جلسه‌ای 

من نخوام عقب مونده های مثل تو که بابت شیر به بچه‌ای خودش هم میخواد پول طلب کنه کی رو باید ببینم؟

مرد واقعی هم فقط شوهر تو که دیگه نتونست توی عقده‌ای رو تحمل کنی ولت کرده اینجوری پاچه ملت میگیری

لابد تو آرامش داری که تایپیک میزنی التماس صلوات میکنی چون اینقدر زندگی داغونی داری😂😂😂حالا مشکلت چ ...

ن اتفاقن زندگیم داغون نیست، التماس دعا و صلوات از زبان کسی جز خودمون خیلی زودتر ب اجابت میرسه، برای همین درخاست صلوات از بقیه دادم.

هرچند مغز‌پوچ و کافر تو درکی از این حرفا نداره بدبخت

اتفاقن خدا گفته ادمایی مث شمارو ضایع کنیم ک فساد رو عادی نکن و رواج ندن، بعدشم چیشد چون گفتم مهمونی ...

رقت انگیز و حقیری 

آفریده شدی برای اینکه سرت تو آستین ملت باشه 

خدا رو هم سپاس روز به روز منفور تر و ذلیل تر میشید 

گمشو هم تایپیکم بیرون موجود حقیر 

طرز فکر کسی که تو قرن ۶ میلادی جا مونده خب واسه همین گفتم گمشو بیرون خانم جلسه‌ای من نخوام عقب مونده ...

اها خب شما ازدواج سفید کن، بچه هم نیار شیر هم نده، براش هدیه ملیونی هم بگیر🤣