2777
2789

یک بچه گربه ۲ ماهه هست وحشتناک عفونت کرده چشماش یک چشمش کامل بسته شده 

می‌خوام بگرمش ببرم دامپزشکی. دیروز ۴ ساعت تو آفتاب دنبالش بودم آخر نتونستم بگیرمش. 

چیکار کنم؟ درمان نشه کور میشه

همش هم جلو خونمونه ، حالم به شدت بد میشه می‌بینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خجالت بکش عوضی توهمونی هستی که اون تاپیک منو مسخره کردی

اولا واقعا متاسفم برای شما، خیلی زشته ندونسته یکی متهم می‌کنید. و فحش می‌دید 

بعد هم من سالی یکبار میام نی‌نی سایت، فقط برای سوال‌های خودم نمی‌شینم تاپیک‌های بقیه بخونم

با خانوادت تعقیبش کنین 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه گربه ی خیابونی تا یک سالگی شدیدا مستعد انواع بیماری ها و مرگه. اگه نمی تونی بگیریش کاری از دستت بر نمیاد. چون با یه بار گرفتن هم کار تموم نمی شه. احتمالا باید آنتی بیوتیک بخوره یا بهش تزریق بشه. اونم هر روز و سر ساعت.

ولی به هر حال... چقدر خوبی تو.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کدوم تاپیکتون رو مسخره کرده؟ بنظرم اول مطمئن شو که همین کاربر بوده یانه ؟

والا من نبودم من سالی یکبار می‌یام اینجا 

اصلا هم بی ادبی نمی‌کنم حالم بد کرد این کاربر

واقعا خیلی بی‌ادبیات من اصلا نمی‌دونم شما کی هستید.مشکلی داری؟ حداقل اسم کاربری که بهت توهین کرده یا ...

تو همونی هستی که باید فحش بخوری با اون قیافه‌گوهت شبیح‌عنی ،،مگه من باهات چیکار کردم که رفتی گوه‌خوری میکردی پیشت سرم ننه ج ن ده