2777
2789
منم معمولاً حرف مشترک ندارم باهاشون  شوخی هم اصلا نمیتونم بکنم خصوصا با مادرشوهر

تو هم مث منی 😕 

کاش اینجا هم انقده ک با خونواده خودم راحت بودم اینجا هم بودم 

من وقتی میرم خونه مادرشوهرم مادرشوهرمو دختراش میرن میشینن یه گوشه درگوشی حرف میزنن منم تنهاو بی کس یه گوشه میشینم و کلی به خودم فحش میدم که چرا اومدم جالبیش اینه یه ماه بعددوباره فراموش میکنم و میرم 

خدایامرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان دقیقا حس تو رو دارم منو مادرشوهرم تنهاییم هعی سعی میکنیم یه موضوعی پیدا کنیم واسه حرف زدن& ...

من اوایل گشنم میشد جیکم در نمی اومد 

اصلا روم نبود برم خودم سر یخچال

من وقتی میرم خونه مادرشوهرم مادرشوهرمو دختراش میرن میشینن یه گوشه درگوشی حرف میزنن منم تنهاو بی کس ی ...

اخی عزیزم 

واقعا سخته اینجوری 

منم اون دوتا جاریم اینجورن😭

معمولا درد و دل میکنیم از گذشتش میگه از رابطه‌ش با پدرشوهرم اذیتای مادرشوهرش و شوهرش....منم در مورد ...

در مورد پسرش غیبت کنی بعد اونم تایید کنه😁 

چه مادرشوهر خوبی داری

گرسنگی طلف میشدم  بعد می اومدم خونه دل سیر غذا میخوردم  بعد شوهرم چشاش 4 تا میشد میگفت چ ...

نه ناهارو همینجا توپ خوردم

یکمی سرماخوردم طفلی واس شام سوپ درست کرده هنوز در مرحله پختنه ولی گشنم شده دیگه چیکار کنم 😥😥😥

من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...

من قبلا تنها میمونم خونشون ولی جدیدا بدون شوهرم امکان نداره برم خونشون

چیکار کردی شوهرتو راضی کردی من به شوهرم بگم تنها نمیخوام بمونم ناراحت میشه فکر میکنه لجم باهاشون

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
معمولا درد و دل میکنیم از گذشتش میگه از رابطه‌ش با پدرشوهرم اذیتای مادرشوهرش و شوهرش....منم در مورد ...

خخخه.خب منم همینطور...از مسایل خانوادگیش حرف میزنه مادرشوهرم ولی من هیچی ازهیچ کس نمیگم چون نمیخوام اتو ازم بگیرن😊فقط تاییدشون میکنم چون مادرشوهرم خیلی سختی کشیده بنده خدا.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊