2777
2789
چیکار کردی شوهرتو راضی کردی من به شوهرم بگم تنها نمیخوام بمونم ناراحت میشه فکر میکنه لجم باهاشون

به منم یاد بدین شوهرم وقتی میذارتم اینجا منو تنها نذاره بره😕

خخخه.خب منم همینطور...از مسایل خانوادگیش حرف میزنه مادرشوهرم ولی من هیچی ازهیچ کس نمیگم چون نمیخوام ...

منم همش تایید میکنم 

حرفاشونو و حرف دیگه ای هم ندارم ک بزنم باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من با مادر شوهرم و خواهر شورم از هر دری صحبت میکنیم. بیسختر می بینم چی دوس دارن، علاقه مندیشون چیه، بعد حرف میزنیم..مثلا خواهر شوهرم ارایشگره تو سالن کار میکنه،،دربارش میپرسم و اینجوری اطلاعاتمو بالا میبرم ولی از خودمو و زندگیم عمرا اطلاعات بدم. 😂

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

من وقتی میریم خونه مادر شوهر انقدر با هم حرف میزنیم شوهرم فقط نگاه میکنه آخرش میگه سرسام گرفتم از دستتون

حالا دوستم نیاز نیست یه حرف مهم گیر بیاری یه موضوع گوچیک پیش بکش حرف خودش میاد

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
چیکار کردی شوهرتو راضی کردی من به شوهرم بگم تنها نمیخوام بمونم ناراحت میشه فکر میکنه لجم باهاشون

من کاری نکردم اینقدر بدی ها در حقم شده ک دلم سیاهه نمیتونم تنها برم حالم و میگیرن

خدایا شکرت   
به منم یاد بدین شوهرم وقتی میذارتم اینجا منو تنها نذاره بره😕

کجا میره شوهرت😂😂

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
من کاری نکردم اینقدر بدی ها در حقم شده ک دلم سیاهه نمیتونم تنها برم حالم و میگیرن

منم مشکلم همینه ولی وقتی میگم بهش میگه تو انقدر خوبی کن که شرمنده بشن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

من مادر شوهرم یه ریز غیبت میکنه.اون وسط نفس هم نمیکشه.نمیزاره من یه آهان هم بگم..یه ریز میگه میگه میگه.من اگه از دستشویی بمیرم هم وسطش یه ثانیه ساکت نمیشه من برم