2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنین لطفا

82 بازدید | 15 پست

شوهرم قراره چند روزی بره کربلا و من و بچه ها تنها میمونیم

خانواده شوهر مخصوصا مادر شوهرم میخواد این چند روز یا خودش بیاد خونمون بمونه یا مارو بکشونه ببره خونه خودش 

منم به شدت ازشون سر یسری اتفاق ها متنفرم 

حالا چون میخواد من خونه بابام نرم به زور میخواد مارو بکشونه سمت خودش یه راهی بگین که من از دستش خلاص بشم

از اون ور هم اگه اون کاری که میخواد انجام نشه پیش شوهرم فتنه گری میکنه که بیاد منو دعوا کنه 

خواهش میکنم راهکار بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن شوهرت رک و راست بگو میرم خونه بابام وسلاماگرم گفت نه برو پیش مامانم بگو مامان خودم واجب تره

شوهرم مشکلی نداره ولی مادرش خیلی هفت خطه بازم یه داستانی درست میکنه. چند بار همینجوری بینمون دعوا انداخته

شوهرم مشکلی نداره ولی مادرش خیلی هفت خطه بازم یه داستانی درست میکنه. چند بار همینجوری بینمون دعوا ان ...

باشه بازم با شوهرت اتمام حجت کن بعدم مثلا زنگ زد مادرش که بیاین اینجا؟ شما هر جوابی دادی فورا قبل اینکه اون زنگ بزنه تو زنگ بزن شوهرت بگو مادرت گفت بیاین من گفتم نه متدر اینا ناراحت میشن مثلا

باشه بازم با شوهرت اتمام حجت کن بعدم مثلا زنگ زد مادرش که بیاین اینجا؟ شما هر جوابی دادی فورا قبل ای ...

چون از کشور خارج میشه خط ایران نمیگیره 

میترسم وقتی اومد برام دعوا درست کنه 

سال های قبل سر کوچکترین چیز دعوا درست کرد 

حقیقتا خیلی ازش میترسمچیکار کنم ترسم بریزه🥺

نمیدونم ،ولی من اگه باشم محلش نمیدم ،شوهرم هم بهش قبل رفتن اتمام حجت میکنم یا کلا نره کربلا یا با مادرش حرف بزنه که خانمم این چند روز کلا با خانواده خودشه ،شما باهاشون کار نداشته باش