2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من عاشق همسرمم 😍😍 خداحفظش کنه برام .. 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بله عشق به وجود میاد 

من نامزادی و عقد و عروسیمون کلا تو دو سه ماه جمع شد 

انقد هم تو این دو سه ماه بدو بدو کردیم برای انجام کارها 

زیاد پیش هم نبودیم 

بعد ازدواجمون عشق به وجود اومد و روز به روز بیشتر میشه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

عشق قبل از ازدواج معنی نداره، بنا به تجربه و مطالعه میگم.

قبل ازدواج چون همه چی اوکی هست و هیچکس مسئولیتی، تعهدی و وظیفه ای نداره، چون آدما سعی میکنن بهترین وجه خودشون رو نشون بدن، چون احساسات دخیل میشه، همه چی عالیه.

اما بعد از ازدواج که واقعیت ها خودش رو نشون میده.

قبل از ازدواج سنجش هم کفو بودن، پسندیدن کلی طرف و آنالیز کردن خودش و خانوادش کافیه. عشق مثل یه جوانه در حضور تصمیم منطقی و درست شکل میگیره. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

ازدواج فقط میسیولیت است 

بعد از ازدواج هیچی بوجود نمیاد فقط بالاجبار باید مسیولیت هایی که برعهده ات گذاشته شده انجام بدی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

باید ببینید اون رابطه پتانسیل اینو داره که عشق درش جوانه بزنه یا نه ! 

بعضی از ازدواج ها بدون هیچ کشش و گرایش عاطفی و  جسمی و جنسی اتفاق میوفته 

یعنی مرد یا زن  هیچ کدوم علاقه و گرایشی به شریک زندگی خودش نداره

نباید امید داشت که در این مدل ازدواج ها عشق به وجود بیاد  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خیر عادت زندگی کردن با اون فرد بوجود میاد

دقیقا . وگرنه اون عشقی که بخوای هیچوقت. فقط وابسته اون فردی

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

من قبل ازدواج عاشق شدم و چند سال باهم بودیم و به ازدواج ختم نشد اما ازدواج کردم با کسی دیگه و کاری کرد که الان عاشق که هیچ دیوونه شو و دلم میخواد هرچی دارم براش بزارم وسط تا لذت ببره از زندگی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

خب بستگی داره؛

اگر خود فرد قبلاً عاشق نبوده باشه به مرور شکل میگیره اینم مهمه که طرف مقابل وقت بذاره و اون عاشق باشه که طرف دیگه هم ترغیب به دوست داشتن پبدا کنه

اگر کسی دیگه تو زندگیش بوده باشه قبلاً اونوقت نه؛

میشند مثل دوتا خواهر و برادر و عشقی نیست صرفاً عادته

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عشق قبل از ازدواج معنی نداره، بنا به تجربه و مطالعه میگم.قبل ازدواج چون همه چی اوکی هست و هیچکس مسئو ...

چقدر قشنگ توضیح دادیذ

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)