من معتقدم عشق هدیه خداست به زن و مردی ک ازدواج می کنن . اما نگهداری اون عشق خیلی سخته و دو طرف باید تلاش کنن
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
اگه طرف رو بتونی دوست داشته باشی عشق شکل میگیره اما اگه تو ذهنتون یه مرد آرمانی دارین یا عاشق یکی دیگه هستین هیچوقت بعدش عاشق نمیشین چون عشق از ذهن و قلب خودتون شروع میشه نه طرف مقابل.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر که قبل یا بعد فرقی نمیکنه عشق باشه یا نه. عشق هر موقع به وحود بیاد نیاز به نگهداری و مراقبت داره. فقط کسایی واقعا راضی هستن که دو طرف از عشقشون نگهداری میکنن. مواظب احساسات هم هستن. من هر دو مورد عشق قبل و بعد از ازدواج رو دیدم که هم موفق بوده هم شکست خورده
عشق فقط یه بار اگه قبل ازدواج عاشق بشی دیگه نمیتونی بعد ازدواج عاشق بشی فقط بهش عادت میکنی و حسرتش رو دلت میمونه اینکه اگه الان اون بود زندگی جور دیگه ای بود برات 💔
احترام و عشق و توجه و محبت زیاد هیچ وقت محدودم نکرد و همیشه حمایتم کرد توی سختی ها اولین نفر پشتم بود و بهم امیدواری داد.برای کم نذاشت و بهم نه نگفته.اوایل من باهاش خیلی بد بودم اما هربار که یه دعوایی به بهانه های الکی باهاش راه مینداختم آروم گوش میداد و بهم میگفتی هرکاری میکنم عاشقم بشی و این کارو کرد. ۱۱ ساله ازدواج کردم و فهمیدم مردی که عاشق باشه چه مدلیه و فهمیدم منی که قبلاً عاشق یکی دیگه بودم چقدر خودمو حقیر کرده بودم و اون عاشقم نبوده و فقط بازی خوردم.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بستگی داره تو ازدواج سنتی خب تو اصلا باره اوله داری طرفتو میبینی چطور میخوای عاشقش بشی شاید بیرون میدیدی عاشقش میشدی که بنظرم باید رفت و آمد بشه و نامزد بمونن به شرطی که از هم دیگه بدشون نیاد
اما مثلا پسرعموت میاد خاستگاریت یه عمر دیدیش اگه نخوایش هیچوقت عاشقش نخواهی شد
بله مثلا یه مرد ثابت رو اگه یه زن عاشقش باشه همه اخلاقای خوب و بدشو عاشقانه میبینه و اگه ازش متنفر باشه حتی اخلاقای خوبش رو دوست نداره و به نظرش نفرت انگیزه.