2777
2789

یعنی اول خود آدم به خودآگاهی و خودشناسی رسیده باشه، معایبش رو اصلاح کنه و بعد بدون دخالت احساسات طرف مقابلش رو آنالیز شخصیتی کنه و دربارش تحقیق کنه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر فرهنگی ، اخلاقی، شخصیتی، سطح علمی،اجتماعی،مالی… بهم‌نزدیک‌باشن و اختلاف فاحشی وجود نداشته باشه و هر دوطرف انتظارات واقعی خودشون رو‌همون اول رک‌و‌راست بهم‌بگن و برا هم‌نقش بازی‌نکنن ، انتظارات دور از واقعیت و عجیب غریب از هم نداشته باشن و البته حتما از یه زوج‌درمانگر قبل از هرچیزی مشاوره بگیرن

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

ازدواجی که با شناخت کامل و درست  دو طرف از هم دیگه اتفاق بیوفته و هر دو ، از هر نظر آمادگی های لازم برای تشکیل زندگی مشترک رو داشته باشند ( از مادیات تا هرچیز دیگه که برای آغاز زندگی مشترک ضرورت داره )

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ترس من🤦‍♀️

عقل نمیگه با کسی که دوستش نداری ازدواج کن

میگه همه جوانب رو ببین، نه فقط دوست داشتن رو

یکی رو انتخاب کن که غیر از اینکه به دلت نشسته، تو بقیه موضوعات هم حداقل خواسته ها رو داشته باشه

ازدواج هرچقدم منطقی و عاقلانه ولی بازم چاش های خودش رو داره و بیشتر بستگی به توانایی مدیریتمون بستگی داره،

مثلا من بعد ده سال عشق و عاشقی با کلی سختی به هم رسیدیم، سر یه موضول پیش پا افتاده با همسرم دعوام شد ، یهو نتونستم خودمو کنترل کنم، بهش گفتم کاش داغت بیاد به دلت مامانت

فکرشم نمیکردم اینقدر راحت این حرفو بزنم و بعدش کلی عذاب وجدان گرفتم