2777
2789
ازدواجی که سنتی باشه و پدر و مادرت صلاح بدونن این فرد برای ازدواج مناسبه

چه تراژدی غم انگیزی، اطراعیانم هرکس با انتخاب پدر مادرا ازدواج کردن جدا شدن، ولی کسایی که زیر نظر خانواده تو رابطع بودن موفق ترن.

ازدواج سنتی بدترین حالت ازدواجه

چه تراژدی غم انگیزی، اطراعیانم هرکس با انتخاب پدر مادرا ازدواج کردن جدا شدن، ولی کسایی که زیر نظر خا ...

شاید اطرافیانتون خانواده پخته ای ندارن ، هر کی طبق تجربه خودش نظر میده من طبق تجربه خودم میگم ازدواج سنتی بهترین راهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجی که از خواستگاری روز شنبه به آزمایش خون و عقد روز دوشنبه موکول نشه 

ازدواجی که یک سرش یه  دختر زیر ۱۸ سال نباشه 

ازدواجی که صرفا به خاطر یه واحد ۷۰ متری بالای خونه مادر شوهر و یه ماشین پدر خریده و یک مغازه نباشه 

ازدواجی که از روی ترحم و اگه جواب منفی بدم دیگه بهتر پیدا نمیشه نباشه یا به خونه می مونم نباشه 

ازدواجی که برای جلوگیری از حرف و حدیث عوام نباشه 

ازدواجی که بدون مشاوره و دوره آشنایی باشه 

ازدواجی  که دلت هر گونه تحقیر و سرکوب رو تحمل کنه ولی عقلت نتونه تحمل کنه نباشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شاید اطرافیانتون خانواده پخته ای ندارن ، هر کی طبق تجربه خودش نظر میده من طبق تجربه خودم میگم ازدواج ...

برعکس

به شدت انسان های عاقل خانواده دار و پخته،

دوتا خاله ها نشستن برا بچه ها بریدن و دوختن چون همو کامل میشناختن رفت و امد زیاد داشتن، دیگه از دوتا خاهر کی به هم نزدیکتر....

و به یکسال نکشیده پسرخاله ب دختر خاله خیانت کرد و طلاق