2777
2789
عنوان

راهی هست که بشه موجودات ماورایی دید

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هاا چیشو میخواد ببینه مگه دیوونه شده من که اسمشون بیاد ریدم چه برسه به دیدن

یه سر به تاپیک هاش بزن 

کلا تو یه فاز دیگه است ،

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

اعتقادی ندارم  گفت سه روز تو یه بیابان باید ریاضت بکشی و از حلقه خارج نشی به جز آب و خرما هم هیچ چیز نبری و نخوری به هیچ عنوان هر چه دیدی حلقه را ترک نکن....

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
مگه بچه بازی و الکیه .طرف سالها اموزش میبینه تا چشمش باز بشه

بله راجب اون موضوع اطلاعات دارم ولی چی بوده که به رفیقم گفته که بیا بخون تو هم میتونی ببینی 

هرکسی اجازه اینکارو ندارهذ.من دوبار بخاطر اتفاقاتی ک برام افناد دیدم

شوهرم منم میدید قبلا زنبور داشتیم میرفت به اونا رسیدگی کنه جن زن اذیت میکرد اون زمان میگفت هی میگم برو کنار بروو گمشو اونم نمیرفته بعد رفتیم پیش ملا یه کاغذ داد پیشش نگ داره دیگه رفت اون زن هم😐ولی من مثل سگ میترسم 😑

بله راجب اون موضوع اطلاعات دارم ولی چی بوده که به رفیقم گفته که بیا بخون تو هم میتونی ببینی

رفیقت علامس؟😂😂😂

عجب .چ رفیقایی داری .

اساتیدی ک اینکارو اموزش میدن اصلا نمیشه پیدا کرد .

بخدا شماها با این کاراتون بدون دانش موجودات و انرژیشون وارد دنیا میکنید بعد نمیتونید ازادش کنید