2777
2789
عنوان

راهی هست که بشه موجودات ماورایی دید

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 70 پست
دقیقا هرچی گفتش همون شده و بوده

چه خوب خب از آینده خودت ازش بپرس ببین چی میگه   برای منم بپرس  

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی این فرد هم که گفتم از اول نمی‌دیدهمن دنبال اینم که یه راهی پیدا کنم مثل اون بشم

نه اشتباه نکن

مدیوم شدن ارثیه

اگه خودت بخوای بزور انجامش بدی تودردسر میفتی و اذیتت میکنن

قدرتشو نداری ک ازخودت دربرابرشون دفاع کنی

ولی این فرد هم که گفتم از اول نمی‌دیدهمن دنبال اینم که یه راهی پیدا کنم مثل اون بشم

اگه حدسیاتش درست باشه،میشه ازش پول درآورد 

طلا پیش بینی کنه یا آینده ایران‌خودرو رو 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چه خوب خب از آینده خودت ازش بپرس ببین چی میگه برای منم بپرس

اگه واقعا من باهاش در ارتباط بودم که نمیومدم اینجا بگم ، رفیقم باهاش درارتباطه شمارشم نامیده میگه زشته ابروم میره

اگه راهی هست کمک کنید که من بتونم ببینم و ارتباط بگیرم و دروغ و راست و جزئیات افراد رو متوجه بشم

آرامش زندگیت رو بهم نزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
مگه اونا کی هستن؟ چی هستن اصلا؟😥

کی مدیوما؟

کسایین ک از بچگی قدرتشو دارن چیزایی ببینن ک بقیه نمیبینن یا بشنون

معمولا پدر یا مادرشون هم همچین قدرتی داشته و کلا ارث میرسه بهشون

ولی اینکه خودت بخوای تلاش کنی بزور بدست بیاری میشه موکل گرفتن اولش شاید خوب باشه ولی هرچی بگذره تازه میفهمه اونی ک این وسط ضرر کرده فقط خودشه و اون جن ازش سواستفاده کرده

یعنی واقعا ی عده آموزش میبینن اینطور میشن؟😭

نمیدونم من اطلاعات درستی ندارم،اعتقادی هم ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه الکیه؟

دگه میگن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖