2777
2789

از لحاظ سنی ۵ تا ۱۰ سال بزرگ تر باشه 

از لحاط قد ۱۵ تا ۲۰ سانت 

تحصیلات دانشگاه رفته باشه 

کار ابرومندی داشته باشه با حداقل حقوق ۱۵،۱۶ تومن 

خونه و ماشین با توجه به سن و سالش ازش انتطار خواهم داشت ولی خب بنطرم باید پس اندازه داشته باشه و از دوران دانشجویی حداقل به فکر کار نیمه وقت و همچنین مستقل باشه 

قیافه اش خوب باشه و به دلم بشینه 

خانوادش اگه میتونن حمایت کنن ولی اهل دخالت نباشن 

خودش هم در عین حال که حمایت گر و انرزی مردونه داره خیلی اهل سلطه گری و تفکرات قدیمی و مرد سالارانه نباشه 

بادرک باشه الویت اولش خودمون باشیم چشم پاک و وفادار 

گذشتش هم خراب نباشه 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته؟

ن

نمیدونم

میدونی گل بی خار خداست

شما ی پکیجینگ کامل میخای 

نمیدونم

البته ی سری معیارات معیار نی وظیفه ی طرفه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نه به نظرم سختگیرانه نیست همچین 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ننمیدونممیدونی گل بی خار خداستشما ی پکیجینگ کامل میخای نمیدونمالبته ی سری معیارات معیار نی وظیفه ی ط ...

خب واقعا انتطاراتم خیلی عجیب غریب نیست یه ادم متوسطه رو به بالا میخام حالا تو بعصی زمینه ها یه خورده متفادت هم باشه اشکال نداره

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

والا یه جور به ادم میگن سخت گیر ادم میگه شاید من زیاده خواهم

زیاده خواه اونیه که میگه واسه جشن عروسی لوکس ترین تالار و ماشین و آرایشگاه و لباسو میخام 

ماه عسل سفر پاریس میخام 

پاتختی لنج و کشتی میخام

به تاریخ تولد سکه و گل رز میخام

شما کاملا نرمالی