2777
2789
عنوان

بنظرتون معیارهای ازدواجم سخت گیرانه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اصلا جز رده سختگیرا نیستی 

جز رده بسازها هستی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

زیاده خواه اونیه که میگه واسه جشن عروسی لوکس ترین تالار و ماشین و آرایشگاه و لباسو میخام ماه عسل سفر ...

نه والا من در حد خانوادم انتطار دارم تازه سکه هم میگم اگه تمام حق حقوقم مثل تحصیل و اشتعال و طلاق رو بده ۱۴ تا سکه کافیه

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

اگر از زمان دانشجوییش هم کارکرده باشه که واقعا کم پیدا میشه بدون مدرک کار ب کسی بدن و هر ماهم ۱۰ ملیون پسانداز کرده باشه الانم ۲۸ سالش باشه نهایت باسود پولش که حالا مثلا طلا گرفته و..۱و ۵۰۰ بنظرت با این پول میشه هم خونه هم ماشین داشت  عزیزم ؟؟

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
داداش من معیارهاتو داره ولی متاسفانه پارتنر داره. 🥲

😅

ببین یعنی کلی خواستگار داشتم هیچ کدوم همشون رو نداشتن 

البته خانواده هم برام مهمه خوب باشن و از لحاط فرهنگی بهم‌بخوریم

اگر از زمان دانشجوییش هم کارکرده باشه که واقعا کم پیدا میشه بدون مدرک کار ب کسی بدن و هر ماهم ۱۰ ملی ...

خب ماشین میخریم خونه هم رهن میکنیم 

خدای نکرده منظورم از پیام این نیست که شما سخت گیر هستین. ب هیچ وجه معیار های شما معقول هستن خواستم بگم اگر پسری با ایمان و اخلاق و سازگار با بقیه معیارهاتون پیداشد و فقط خونه و ماشین نداشت ولی جنم کار کردن داشت. شاید بشه بهش فرصت داد  چون واقعا خونه خیلی گرونه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "