2777
2789
عنوان

هفده شهریور عقدمونه

556 بازدید | 45 پست

میشه نفری ی صلوات برامون بفرستید نذر آقا امام زمان ، ۱۷ شهریور عقدمونه خیلی استرس دارم برامون صلوات بفرستید دعاتون میکنم 🙏 خیلیا مخالف عقدمون هستن و خیلیا بهمون حسادت میکنن برا همین استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبخت باشید. ان شاءالله ب خیر و خوشی مراسمتون برگزار بشه🌹🌹🌹😍😍😍

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مام اینجوری بودیم سه بار تالار دیدیم دو بار بیعانه دادیم بهم خورد همش کش مکش آخرم انقد تک و تنها مراسم گرفتیم ولی خب ب هر خال بهم رسیدیم بعد دو سال و بهترینن زندگی داریم وقتی میگم بهترین یعنی واقعا از همه اطرافیانمون جلو تریم از هر لحاظ خیلی هم راضیم استرس نداشته باش اگر دوسش داری آینده خوبی در انتظارتونه 

فرستادم چزا مخالفنچرا حسادت میکنن

پدر مادر خودم راضین ، داییام و خاله هام و مامان بزرگم مخالفن ، یکی از خاله هام دخترش همسن منه اصلا ی خواستگار هم نداره کلا زندگی خوبی ندارن از نظر مالی و شوهرش هم معتاده واسه همین ی شری ب پا کرد مامان بزرگم سر کار گذاشت هیچکدوم تو نامزدیم نیومدن 🤕

مام اینجوری بودیم سه بار تالار دیدیم دو بار بیعانه دادیم بهم خورد همش کش مکش آخرم انقد تک و تنها مرا ...

من پدر مادرم راضین ۲۰ اردیبهشت نامزدی گرفتیم ، الانم ۱۷ شهریور عقد محضریمونه و ۱۹ شهریور جشن عقد تو تالار قرار بگیریم ، همه کارامون کردیم و خریدامون انجام دادیم ولی بازم از خاله ها و داییام و مامان بزرگم میترسم 🤕

17 شهریور تولد منه ........ایشالا خوشبخت بشی دوستم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......