خدایاااااشکرت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 965 عنوان بیاین برای همدیگه قصه های آموزنده از زندگی های واقعی بگیم 112 بازدید | 9 پست من همیشه عاشق قصه شنیدن و خواندن بودم و از همه مهمتر احساس میکنم قصه ی زندگی هرکدوم از آدما پر از درس های قشنگه 1403/05/29 | 20:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین۹۹۹۳ عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 69 هیچ وقت هیچ وقت به دوست مجازی اعتماد نکن حتی اگ سال ها همو میشناسین و از نزدیک همو دیدین و خیلی باهم اوکی هستین میشه برای سلامتی خانوادم صلوات مهمونم کنین💚🍃
moon_aa عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 693 یه دختری بود عاشق ی آدمی شد که کنار اون آدم بودن از اولم نشدنی بودهیچ وقت هم به طرف نگفت سه سال از زندگیشو به بدترین شکل ممکن گذشتپند 😂:غرق در چیزی نشید که خودتون هم میدونید شدنی نیست
خدایاااااشکرت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 965 یه دختری بود عاشق ی آدمی شد که کنار اون آدم بودن از اولم نشدنی بودهیچ وقت هم به طرف نگفت سه سال از ز ... الهیییی.امیدوارم یه روز بیاد انقدر این دختر قصه غرق عشق و شادی باشه که فراموش کنه اون سه سال رو
moon_aa عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 693 الهیییی.امیدوارم یه روز بیاد انقدر این دختر قصه غرق عشق و شادی باشه که فراموش کنه اون سه سال رو دعا کن اون دختر به اون آدم فکر نکنه اصلا🫂
خدایاااااشکرت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 965 دعا کن اون دختر به اون آدم فکر نکنه اصلا🫂 رو تخم چشمم عزیزم .انقدر خودتو غرق عشق به خودت کن انقدر به خودت محبت کن تا متوجه شی که لایق بهتر از اینا بودی و برای همین نشده
moon_aa عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 693 رو تخم چشمم عزیزم .انقدر خودتو غرق عشق به خودت کن انقدر به خودت محبت کن تا متوجه شی که لایق بهتر از ... دورت بگردممم