2777
2789

سلام به همگی 

۱_امروز لباس فرم گرفتم(دوازدهم هستم) ۶۱۰ تومن مانتو و شلوار سایز ۴۲ و مقنعه بلند ۱۵۰ تومن

از روی لباس فرمم حدس بزنید برای کدوم استانم،از روی چهرمم میتونید حدس بزنید

۲_راز:من به عنوان کسی که خودش چال لپ عمیق داره میخوام لو بدم که هرکس بهتون عکس داد و چال لپش معلوم بود،بدونید عمدا طوری به زوور خندیده که چال لپش مشخص باشه و مصنوعی هم هست خندش وگرنه با لبخند معمولی مشخص نمیشه و با قهقهه مشخص میشه😁مثل عکس اولی که از خودم میذارم و توی عکس دوم به لبم فشار آوردم تا چالا معلوم بشن

عکس ها صفحه دوم چون میخوام افراد زیادی جمع بشن

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت دو لایک کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تا افراد زیادی جمع شدن 

من برم یه دور بزنم

لایکم کن گذاشتی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها حضوری بزنید تا بذارم 

خودم بدم میاد ملتو منتظر بذارم ولی مجبورم تا ببینم افراد زیادی دارن بهم پاسخ میدن

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

هل بدید بره صفحه دوم

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....