2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین اونایی شبیه منن یا مثل من رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 46 پست
اون خودش داره طلاقم میده ...من نمیخواستم ..ب زور گفت برو ...حتی التماسش کردم ..ب خفت و خواری افتادم ...

اینکارو نکن ،نمیگمم برو التماسش کنا ن ،چونکه مرد اگه نخادت التماس بی فایدس ،فقط خار تر میشی ،ولی راهای دیگه رو امتحان کن اخرررش بفکر طلاق باش ،

اول بگو ببینم ،از اول دلش باهات نبوده یا الان مدتیه که دیگه نمیخادت این خیلی فرقه بینش ؟؟؟؟و راهکار برات دارم ،که راهت بیاد التماستم بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکارو نکن ،نمیگمم برو التماسش کنا ن ،چونکه مرد اگه نخادت التماس بی فایدس ،فقط خار تر میشی ،ولی راه ...

فردا میریم برا صیغه طلاق ...دیگه دادگاه هم رفتیم ...همه راهها رو رفتم ...از مشاور و خانواده و دوستاش و همکاراش و فامیلاشون گرفته تا دعا و ثنا و ...خودمم التماس کردم خون گریه کردم نشد ک نشد ...دو هفته بعد از عقد ریخت بهم 

فردا میریم برا صیغه طلاق ...دیگه دادگاه هم رفتیم ...همه راهها رو رفتم ...از مشاور و خانواده و دوستاش ...

اگه زوهفته بعد از عقد ریخته بهم لابد ی اتفاقی افتاده ،ی سیدی هست شمارشو اگه بخای میدمت زنگش بزن ماجراتو بگو سرکتاب بگیر براش ببینم چ بهت میگه ،بهش بگو اورژانسیه ،و از جای دور زنگ میزنی وگرنه اون فقط حضوری کار میکنه و تلفنی نیس کارش 

جریانتو بگو شاید کسی براتون جدایی کرده یا پای زن دیگه وسطه 

اینکه میگی فردا باید بری برا صیغه طلاق همـ میشه بهانه اورد ،بگو پریودم ،اگه پریود باشی صیغه خونده نمیشه ،دعای این سید معرکس ،چن روز وقت بخر تا دعات برسه 

یا بگو خودش برات انجام بده ،یعنی قشنگـ پشیمونش میکنه 

ببخش اینو میگم( دیرازجونت خیلی گوشات دراز شدن)  پس حتما خوشحال خوشحال خوشحال باش داری از کسی جدامیشی که تو ندیده. آزاد بکن خودتو

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اگه زوهفته بعد از عقد ریخته بهم لابد ی اتفاقی افتاده ،ی سیدی هست شمارشو اگه بخای میدمت زنگش بزن ماجر ...

شماره اش را میدی ..بر عکس همین امروز پاک شدم میدونست چند روز پریود بودم...در ضمن من دعا هم گرفتم اثر نکرد ...زنه گفت احتمالا برات طلسم جدایی گرفتن ک دعای محبت من اثر نمیکنه 

میشه بهم دلداری بدی ..فردا باید برم محضر ..تک و تنهام ...از بس گریه کردم تار میبینم همه جا رو

بخدا فقط جهت دلداری نمیگم تو قوی تر میشی تو میتونی

تو ب تنهایی برای خودت کافی هستی

تو شادی تو میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی

هر ثانیه خدا داره نگاهت میکنه و میگه حواسم بهت هست

همه چی رو ب خدا و فرشتگان نگهبانت بسپر

از فرشتگان نگهبات أرامش بخواه

قوی باش ادای قوی هارو در بیار کسی از آدم ضعیف خوشش نمیاد مجبوری خودتو قوی کنی 

"یکبار دیگه بلند شو حتی اگه از دور خارج شدی"

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
شماره اش را میدی ..بر عکس همین امروز پاک شدم میدونست چند روز پریود بودم...در ضمن من دعا هم گرفتم اثر ...

هر کاری کردی فردا رو کنسل کن ،پیش همین سیده ی نگا بنداز ببینم چطوره 

کارش خیلی خوبه ،خیلیا بودن مشکل داشتن و حلش کرده ،،دعا هم داشته باشی ،باطل میکنه ،کارش خوبه فقط زنگش بزن تا دیر نشده