2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین اونایی شبیه منن یا مثل من رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 46 پست
یچیزی خواهرانه میگم هنو فردا میخوای طلاق بگیری از الان بفکر ازدواج بعدی..میشه ایندفه عجله نکنی لطفا ...

فردا صیغه طلاق رو می‌خونیم...از مهر میخواست طلاق بده ...هی خون ب جگر شدم تا الان ...زور زدم بمونم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فک کن معلمی و مستقل و حداقلش از پس هزینهای خودت بر میایی،موقعیت اجتماعی بالایی داری،وابسته کسی نیستی میتونی خودتو نجات بدی آدمای زیادی بخاطر اینکه حامی مالی ندارن نمیتونن جدا بشن

بخند   

عزیزممممم

این روزا ک درگیر کمی درد جسمی ام . میتونم بگم خداروشکر کن ک درگیر درد نیستی . ارزش سلامتی بیش از هر چیزیه .‌  توکل بخدا انشاالله همه چیز درست میشه ب بهترین نحوی ک خیرت در اون باشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
فقط می تونم بگم مواظب باش برای بار سوم شکستت تکرار نشه.قرار نیست از تنهایی بمیری.نگران نباش.عجله نکن ...

کسی منو میشه دوست داشته باشه ...خیلی مهربونم ...خیلی احساسی ...اما هیشکی دوستم ندازه و رها میشم 😭😭😭😭

برام تعریف میکنی چجوری بود ؟ خانم مثل من افسرده نشد ..فک مبکنم دنیا تموم شده و تباه شدم

ایشون ازدواج اولشون سر این بود که میخواستن از دست خونوادشون فرار کنن چون همیشه باعث ازارش بودن که متاسفانه اقائه شکاک از اب دراومد و ازدواجشون دوامی نداشت

ازدواج دومشون بازهم سر تیکه کنایه های بقیه تن داد به یه ازدواج دیگه که فقط حالشو بدتر کرد.شوهر دومش شکاک بود دست بزن داشت و...

خلاصه که خیری ندید از ازدواج دومش

بعد از طلاق بشدت افسرده شده بود حالش بد بود اما یه مدت که گذشت به خودش اومد رفت سرکار به خودش رسید مستقل شد و دور از خونواده و ازدواج سوم رو با عقل و منطق انتخاب کرد.

امیدوارم روزای خوبیو تجربه کنی جانم🤍

ایشون ازدواج اولشون سر این بود که میخواستن از دست خونوادشون فرار کنن چون همیشه باعث ازارش بودن که مت ...

الحمدلله خدا دل همه رو شاد کنه ...ببین تازه اونم افسرده شده بوده ...منم ک جای خود دارم ..ی آدم وابسته احساسی ..

کسی منو میشه دوست داشته باشه ...خیلی مهربونم ...خیلی احساسی ...اما هیشکی دوستم ندازه و رها میشم 😭😭 ...

دختر خوب نکن این جوری..😶 به خودت زمان بده.برو باشگاه ورزش کن.مطالعه کن.کتاب های انگیزشی بخون.ارتباطتت رو با خدا قوی کن ، نماز اوّل وقت بخون ، شکرگزاری کن.همه چیز به وقتش درست میشه.به خدا اعتماد داشته باش.🌷

الحمدلله خدا دل همه رو شاد کنه ...ببین تازه اونم افسرده شده بوده ...منم ک جای خود دارم ..ی آدم وابست ...

من تجربه ای ندارم جانکم اما مطمئن باش قراره روزای خیلی بهتری بیاد 

روزایی که انقدر خوشبختی که اصلا این لحضاتو یادت نمیاد🤍