2777
2789
عنوان

بی ادب ترین و بددهن ترین کتربر نی نی سایت کی بوده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
تا حالا اینجا از دست هیچ کس ناراحت نشدم و مشکلی پیش نیومداما همین هفته که خیلی تاپیک در مورد موضوعی ...

متوجه شدم راجع ب مبینا نعمت زاده بوده اختمالا

اتفاقا یکی ی تاپیک زد راجع بهش عالییییی

ترکید خیف ولی خیلی خق بود 

توش کفته بود مردم معنای عدالتو گم کردن! از بی عدالتی دفاع میکنن میگن روشن فکریم ! کلا هرکی مخالف پزشکی خوندم این دختره بود بهش توپیدن! بابا خب حقش این نبود!

من اسم کاربر ها را نمیبینم ولی این یکی چون توی یه تاپیکی که این چند وقته بود و خودش از اون دسته بود، ...

همینا گند زدن به دین

همیناااااا

کارشون عین شمر و یزیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسماشونو یادم نیست اما بارها به اسم کاربریم پریدن

یه بار یکیشون انقدرررر عقده ای بود که یه تاپیک طنز زدم اومده میگه چرا اینهمه میخندی؟اه

یا یه بار با ذوق یه تاپیک درمورد اینکه دوستم بچشو گذاشته پیش ما چون خودش کار داشت چند ساعتی بچش پیش من بود تاپیک زدم یکی با ادعای شعور با بی شعوری تمام کامنت گذاشت وقتیم که جوابشو دادم گفت امضام

حالا امضاش چی بود؟درمورد نادان ها یعنی اینکه من نادان و ابلهم

خیلییی تعجب کردم همش با خودم فکر میکردم اینا چیزی میزنن؟چشونه؟چرا تو تاپیکایی که مورد علاقشون نیست به استاتر میپرن بابت تاپیکشون؟!

متوجه شدم راجع ب مبینا نعمت زاده بوده اختمالااتفاقا یکی ی تاپیک زد راجع بهش عالیییییترکید خیف ولی خی ...

درسته...موضوع همون بود...

اتفاقا تاپیکی که دیدی رو منم دیدم داشتم نظر میدادم ترکید

من تو تمام تاپیک هایی که با این موضوع بود شرکت کردم

این تاپیکی که توش توهین شد بهم برای یک هفته پیشه

دقیقا هفته پیش دوشنبه بود یکی تاپیک زد هنوز پخش نشده بود پزشکی میخواد و اینا بعضی پیج ها گفته بودن ولی هنوز پخش نشده بود که من و اسی و چندتا گفتیم بابا این پزشکی میخواد بعد همه ریختن سرمون کجا گفته شایعه درست میکنید و دقیقا بعدش همه جا پخش شد 

بعد تو اون تاپیکه طرف برگشت اونطوری گفت

انگار مثلا من باید از تک تک کارهایی که میکنم تاپیک بذارم

و چون تو تاپیک هام نگفتم چیکار میکنم بیکارم

اسماشونو یادم نیست اما بارها به اسم کاربریم پریدنیه بار یکیشون انقدرررر عقده ای بود که یه تاپیک طنز ...

انگار اینجا شده جایی برای خالی شدن عقده هاشون

ن فکر میکنن ن میفهمن طرف چی میگ

قضاوتم ک ماشالله

ییار خودم عکس گذاشتم گفتم بگین خوشگلم یا ن

یکی نوشت ختما تحصیلات نداری ورزشکارم نیستی و چیزی برای افتخار نداری ک چسبیدی ب قیافه!!! اونم بی دلیل و بدون بحث قبلی با منا!! این ی مورد تازه

درسته...موضوع همون بود...اتفاقا تاپیکی که دیدی رو منم دیدم داشتم نظر میدادم ترکیدمن تو تمام تاپیک ها ...

درکشون خیلی کمه

باهاشون کاریم نداری میان ریپ میزنن

حتی خیلی بی ربط! اونم با توهین

توجیهشونم اینه سایت عمومیه ازاده

انگار اینجا شده جایی برای خالی شدن عقده هاشونن فکر میکنن ن میفهمن طرف چی میگقضاوتم ک ماشاللهییار خود ...

دقیقا

ادمایی که پر از عقده هستن و اینجارو مکانی برای عقده گشایی میبینن همش با یکی درگیرن