2777
2789
عنوان

بی ادب ترین و بددهن ترین کتربر نی نی سایت کی بوده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ادم عقده ای عقب افتادس اوننمیدونم چطوری میگه تحصیلات دارم! من خودم دانشحو دکتری دانشگاه تهرانم واق ...

اتفاقا من دو سه مورد اینطور دیدم

در کل بیشتر با خودش درگیره تا کاربرا

تا حالا اینجا از دست هیچ کس ناراحت نشدم و مشکلی پیش نیومد

اما همین هفته که خیلی تاپیک در مورد موضوعی ( حالا بماند الان بگیم باید در موردش کلی صحبت کنیم) که خیلیا تاپیک زدن و منم زدم یکی بود که برگشت جواب پیام منو داد که پیامم اصلا بی ادبی نبود ولی برگشت طولانی نوشته بود که آره مشکلت اجرای قوانین و عدالت نیست و حسودی و تو خونه بهت سرکوفت میزنن و به جایی نرسیدی و کاری نمیکنی و منظورش این بود مثلا علافی برای همین اینطوری میگی

حقیقتا منم مودبانه جواب دادم ولی تاپیک ترکید نفهمیدم چی شد 

ولی نمیگم حالا خیلی بی ادب بوده و بد دهن به قول تیتر شما 

ولی ناراحت شدم از اینکه بدون اینکه من رو بشناسه اینطوری صحبت کرد چون از کجا میدونه من کاری نمیکنم مگه من باید در مورد کارهایی که میکنم و جاهایی که میرم تاپیک بزنم اطلاع رسانی کنم که بقیه بخونن بفهمن؟ و اینکه کلا ناراحت شدم از صحبت هاش 

چه حوصله ای دارین انقد دقت کردین که شناسایی کنید طرفو من هرکی چیزی میگه تو ذهنم فقط یه کاربر گفت ...ویه کاربر دیگه گفت.... همینجور جلو میرم میخونم   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
آره دقیقااادر واقع فقط خودش رو به عنوان تحصیل کرده قبول داره

خیلیم شواف میکنه

هرکیم مشکلی داره میگ حقتونه این بلا سرتون بیاد

یکی تاپیک زد مدال المپیک مبینا ارزشمند تر از پزشکیه اما سیستم اموزشی ما انقدر بده ایشون فکر میکنه باید پزشک باشه وگرنه احساس ناکافی یودن داره این کاربرم اومد کلی توهین کرد ک هرچی سرتون بیاد خقتونه و ...!! در صورتی ک حق گفته بود سیستم ما غلطه

چه حوصله ای دارین انقد دقت کردین که شناسایی کنید طرفو من هرکی چیزی میگه تو ذهنم فقط یه کاربر گفت ... ...

بعضیا خیلیییییی از تاپیکا رفتن بی ادب و بی شخصیت بودن مثلا این کاربر هومو ک اصلا کامنت مثبت نمیزاره فقط میاد توهین میکنه

جالبه اختارم نمیدن بهش

یه کاربری هم هست اسمشم یادمه اولش ر داره

اسکرین پیاماشم دارم...کافیه یه حا یه پرستار ببینه شروع میکنه فحش دادن بش که اینا عن جمع کنن فلاننو بیسار

این حجم از عقده برام عجیب تا یکی از کاربرا گفت قبلا تو دبیرستان دوتا دختر خیلی بولیش میکردن از همه لحاظ اون دوتا دختر الان پرستارن اینم واسه همین عقده ای شده دیگه

داستانشو که شنیدم دیگه زیاد مخلش نمیزارم تو تاپیکا😂😂

یه کاربری هم هست اسمشم یادمه اولش ر دارهاسکرین پیاماشم دارم...کافیه یه حا یه پرستار ببینه شروع میکنه ...

ببین ولی ی کاربر پرستارم هست شبگرد تنها نمیدونم چی چی 

تو این مایه ها

اونم خیلی بی ادبه

ب معلما خیلی توهین کرد

من اسم کاربر ها را نمیبینم ولی این یکی چون توی یه تاپیکی که این چند وقته بود و خودش از اون دسته بود، واقعا با تک تک کاربرا دعوا میکرد و خیلی بد حرف میزد البته خیلی مذهبی نما هم هست، اول اسمش فقط یادمه، یه روز رفتم توی تاپیکاش ببینم چرا این قدر بد حرف میزنه دیدم عه خودش از اون گروهه که همه دارند بدی میگند بعد دیدم هرچی تاپیک زده توی این یه سال مثلا،  کاربرای دیگه به جای ابنکه اومده باشند در مورد تاپیک ایشون حرف بزنند از همون اول گفته بودند از بد دهنیت ازت نمیگذریم چون توی تاپیکهای دیگه بهمون توهین کردی.