2777
2789

۵ سال از دبیرستانم گذشت  ی همکلاسی داشتم تو دبیرستان تک فرزند یه خانواده بشدت پولدار بود ولی در عوض پولداریش خیلی مهربون بود خیلی ساده بود واقعااا خیلی سادهه و مهربونن بود بینهایت .....

همیشه یه عینک گرد میزد اصلا بخودش نمیرسید و یه ظاهر ساده ی مهربون داشت اونموقع واقعا عاشقش بودم عاشق پاکیشو سادگیش تا اینک گذشتو بخاطر درسخون بودنش پزشکی تهران قبول شد ببینید  حتی تغییرو تو صداش حس میکنم الان صداش کلا عوض شده صداش دیگ مهربون نیست ی صدای خشکو بیروح ک خیلییی باکلاسو شیک مث گوبنده هاس حرف میزنه(قبلا اصلا صداش این نبود)قیافش کلااا عوض شد لباس پوشیدنش و حتی دیگ ازون دختر مهربون با قلب پاک خبری نیست فقطم تو ۵ سال اینهمه تغییر کرد

یهو قلبم یجوری شد یاد حرفتمون تو مدرسه افتادم اون نگاه مهربونش اون قلب پاک .... داشتم عکسا و استوریاشو میدیدم حسرت خوردم ب گذشته دلم برا روزایی ک اینطوری ک الان هست نبود تنگ شد درسته ب ظاهر الان خیلیییی بهتر شده ولی من دلم اون قبلیه رو میخاد هیب(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازشم از پزشکی قبول شدنش ربطی به این موضوع نداره که ربطش دادی

به هر حال پنج سال کم سنی نیست. آدما تو یک سال هم عوض میشن 

به هر حال بزرگ تر شده دیگه اون دختر ۱۸ ساله نیست نوع صحبت کردنش اینجوری بمونه 

...

یه جوری حرف میزنی انگار خودش مقصره...آدما اینجوری کردنش دید هر کسی لیاقت محبت و مهربونیشو نداره

و منی ک هنوزم مث گذشته بهش محبت میکنم (:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
و منی ک هنوزم مث گذشته بهش محبت میکنم (:

ببین گل. قرار نیست چون بهش محبت می‌کنی محبت بببنی 

نه که بگم لایقش نیستی

اما بعضی آدما ترجیح میدن عشق خودشونو به یک شخص خاص ابراز کنند. کسایی که باهاشون صمیمی هستن یا براشون مهم هستند 

این فرد هم احتمالا عوض شده و همچین شخصی شده 

که به نظرم عوض شدن یک شخص به خاطر بدی هایی هست که بهش شده 

زیاد ضربه دیده برای همین خودش هم یه شخصیت دیگه به خودش گرفته 

...

تازشم از پزشکی قبول شدنش ربطی به این موضوع نداره که ربطش دادیبه هر حال پنج سال کم سنی نیست. آدما تو ...

ببین ادما با دوستاشون همومجور میمونن منم ت ۵سال ب اندازه خودم پیشرفت کردم...

ولی مث قبلم باهتش و اینک اره پزشمی قبول شدنش ربط داره اخه تهران قبول شدم و از شهرستان رفت تهران منم از سهرستان رفتم یجا دیگ... ولی خب تهران واقعا فرق داره ادما عوض میشن و من اصلا ب پزشکی کاری نداشتم منظورم عوض شدن محیطه

ببین گل. قرار نیست چون بهش محبت می‌کنی محبت بببنی نه که بگم لایقش نیستیاما بعضی آدما ترجیح میدن عشق ...

منم زیاد لدی دیدم ضربه خپردم اذیت شدم نا مهربونی دیذم ولی ته قلبم دوسش دارم...

منم ب اندازه اون دیدمو شنیدم کلا فرقی نداره