2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 101 پست
منم متنفرم از همچین دید مسخره ای که دیگران نسبت به دختر دارن....آجی تاریخ تولدتو(روز و ماه و سال) با ...

من اینجور آدمارو بوق هم حساب نمی کنم 

دخملم بیاد طوری باهاش رفتار می کنیم ان شاالله همه آرزوشون باشه کاش دخمل ما می شدن 😅😅

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور آدمارو بوق هم حساب نمی کنم  دخملم بیاد طوری باهاش رفتار می کنیم ان شاالله همه آرزوشو ...

آجی تاریخ تولدتو کامل با آخری پری بگو عزیزم

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  

یکی از زنهای فامیلمون که دکترای ریاضی از بهترین دانشگاه اروپا هم داره و استاد دانشگاس، خودش سه تا دختر داشت واسه چهارمی کلی نذر و نیاز کرد تا پسر شد. همین شخص وقتی ازم پرسید و گفتم دختره، همچین جواب داد:عه دختره?! با تم ناراحتي و افسوس، كه انگار کمبود پسرزایی ایشونو من باید جبران میکردم!!!

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.
😂😂😂يه جوري گفته عيب نداره انگار خودش شاه پسر داره 🤣🤣🤣

نه آخه جاری وخواهرشوهرم 2 تا پسردارن هرکدوم شوهرای اوناهم باشوهرش دوستن 

من میگم شاید با تصور اونا گفته 

نمیدونم مخم هنگ کرده همش دنبال ربط یه موضوعم هیچی پیدا نمی کنم 

یا خدا  نه من همه میدونن چقدر دخمل می خواستیم اصلا طوری رفتار می کنیم کسی جرات نداره همچین حرف ...

بببین من هم اصلا جنسیت برام مهم نبود بعد کلا نازایی داشتم کلی نذر و نیاز کردم و آی وی اف کردم خدا پسرم رو بهم داد اصلا وقتی مادرشوهرم این رو بهم گفت فقط بهش خندیدم چون خودش داشت عذاب میکشیدد من که ناراحت نبودم

من خودم قلبا پسر روبیشتراز دختر دوس داشتم چون خودم برادربزرگ نداشتم همیشه دلم میخواست.خدا هم هدیه ای که بهم داده پسرولی واقعااگردختربود روی چشمام جاداشت محال بودبگم چرادختر هرگز توبارداریم به زبون هم نیاوردم پیش کسی که کاش پسرباشه هیچ فرقی نداره

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
آجی تاریخ تولدتو کامل با آخری پری بگو عزیزم

21 اردیبهش تاریخ آخرین پری 

متولد بهمن همون سالی که تو اسمت نوشتی 

بچه هااینقدتوسربچه پسرنزنیدخوب شمام چه فرقی داریدبااونایی که میگن حالادختره اشکال نداره

چه پسرچه دخترواقعافرقی نداره هیچکدوم اراون یکی سرترنیس 

استارترعزیزتواگه جنسیت بچتودوسداری بنظرمن اصلادنبال جواب دادن باون خانوم توسط شوهرت به شوهدش نباش 

نمیشه نظرمردم روکه عوض کردهرکس یچیزی دوسداره حالااگه میفهمیداین حرفونمیردمیگفت مبارکه بسلامتی 

شمام بزارپای نادونیش 

ولی خانومای سایت هم رعایت کنن دل اونایی که پسردارن هم میشکنه دقیقامثل شماهاکه ناراحت مبشین یکی میگه دخترچیه

هربچه ای خوبی خودشوداره واذیت خودشو

اگرپسراینقدربیمعرفته که ول میکنه ومیره سراغ زن وبچش اینهمه تاپیک مادرشوهروخواهرشوهری چیه هرروزکه مرده جونش واس خانوادش درمیره پس لطفابدبین نباشبد

وخدایی که بشدت کافیست
نه آخه جاری وخواهرشوهرم 2 تا پسردارن هرکدوم شوهرای اوناهم باشوهرش دوستن  من میگم شاید با تصور ...

حالا هر وقت ديديش بگو شما تحت نظر دكتر بوديد دختر دار شدي 

واي من چقدر هواسم به تغذيه بود تا بچم دختر بشه 😜😜😜

منم جنسبت برام مهم نبود نی نی هدیه خدا تو اوج ناامیدی ما بود 

وقتی که دبگه به فکر استفاده از روش های کمک بارداری بودیم طبیعی این جیگر خانوم اومدتو دلم