2777
2789
عنوان

عیب نداره دختره 😲😲😲😱😱

1444 بازدید | 101 پست

امروز خانم دوست شوهرمو دیدم خودشون 3 تا دختر دارن که سومی ناخواسته بود 

اومدبهم تبریک گفت وپرسید چندماهته گفتم 5 

گفت بچت چیه منم با لبخند گفتم دختره 😍

بهم گفت عیب نداره ان شاالله سالم باشه 

من اون لحظه کپ کردم همینجوری نگاش کردم که گوشیم زنگ زد همسرم آش نذری گرفته بود می خواست برام بیاره بخاطرهمون مجبور شدم گوشیمو جواب بدم واینا دیگه چیزی بهش نگفتم

الان به همسرم گفتم خندش گرفت از حرف خانومه

ولی من میگم کاش یه چی می گفتم بهش 

ماخیلی خوشحالیم نی نی دخمله 

1 سال ونیم منتظربودیم 

ایندفعه دیدم یه چیزی بگم بهش؟؟

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

خودش 3 تا دسته گل داره ولی این حرفش یعنی چی؟؟

البته میدونم که از اون افرادی هستن با تفکرات قدیمی 

ولی خب کسی حق نداره درباره بچه من اینجوری حرف بزنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی بدم میاد از اینایی که تا اسم دختر میشنون میگن عیب نداره . مگه فرقی داره دختر و پسر؟؟ یعنی چی ؟ من این اشخاص رو درک نمیکنم خودشون هم که دختر بودن الان خانم شدن مادر شدن 😐

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

چی بگی خب خودش انقدر جاهله که با سه تا دختر این حرفو زده

خودش جواب خودشو داده در واقع

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

چقدر بیشعورن بعضیا،منم حامله بودم عمم از مامانم پرسیده بود نوه ت چیه؟مامانمم گفته بود دختره،اونوقت عمم برگشته بود گفته بود عیب نداره ایشالله بعدی پسر میشه

فک کن آخه چقدر بیشعور جالب اینجاست دخترخودشم سه ماه بعده من حامله شد بچش دختر شد.ولی ما مثله اون رفتار نکردیم

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

آخه اصلا به اون ربطی نداره 

من انتظار داشتم بگم چقدر خوب دختر خیلی خوبه واز این حرفا 

با حرفش شاخام در اومده 

شاید خودش دلش پسر میخواسته فکر کرده همه همینطورن

فقط بهش بگو ما از اینکه دختره خوشحالیم چون دختر تا اخر عمر برامون می مونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

وقتی جنسیت برای کسی مهم باشه، هر چی هم که بگی نمیتونی فکرش رو عوض کنی.... به خودت زحمت نده... همینکه تو رفتارت نشون بدی عاشق دخترت هستی، کافیه... 

من همیشه از مجردی و از شش سالی که ازدواج کرده بودم و بچه نداشتم همیشه هر کسی میگفت بچه دار شو، یا انشااللله پسر زایمانی ات، جبهه میگرفتم و اجازه نمیدادم اینطوری حرف بزنن.... بخصوص برای این دعای ماه چهار که تو مفاتیح برای پسر دار شدن میخونن، اینقدر عصبی میشدم که وقتی حامله شدم کسی جرآت نداشت بهم بگه چون مطمئن بودن یه سر سوزن برام جنسیت مهم نیست و بشدت از این توصیه های پسرزایی متنفرم..... 

وقتی هم دختر دار شدم، کسی چیزی نگفت چون وقتی حتی حامله نبودم دیده بودن برام اهمیت نداره....