2777
2789
عنوان

همش ترس از دادن مادرمو دارم 🥲 هیچ مریضی هم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم رو تخت بیمارستانه قرار عمل بشه همین الان داشتم از دلتنگی گریه میکردم میشه برای سلامتیش حمد بخو ...

چشم حتماا از خدا میخوام ایشالا سلامتی بهش بده همین الان میخونم از حالش خب بده همون روز ک خوب شد

این اکانت دست ۲ نفر می باشد
نه ۳ساله از دست دادمش وقتی اسم مادرمیاد اشکام می‌ریزه الآنم دارم گریه میکنم و آرزو میکنم که همه ماما ...

دردت بجونم تو رو خداا گریه نکن ببخشید ناراحنت کردم🥲❣️

چشم حتماا از خدا میخوام ایشالا سلامتی بهش بده همین الان میخونم از حالش خب بده همون روز ک خوب شد

ممنون عزیزم مادرم قرار عمل قلب بشه خیلی بی قرارم 

خدا مادرت و برات نگه داره گلم

همیشه ترس از دست دادن مادرمو داشتم پارسال از دستش دادم دلم براش تنگ شده نوزادم تازه دنیا اومده نموند بچمو ببینه همش میگم اگه بود تو خونه تنها نمونده بودم با نوزادم هر روز میرفتم خونه اش اونم چقدر خوشحال میشد😭

منم همیشه از خدا میخوام قبله مادرم بميرم 

چون واقعا طاقت یه داغ دیگه ندارم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
همیشه ترس از دست دادن مادرمو داشتم پارسال از دستش دادم دلم براش تنگ شده نوزادم تازه دنیا اومده نموند ...

الهی بمیرم برای دلت 😔💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
همیشه ترس از دست دادن مادرمو داشتم پارسال از دستش دادم دلم براش تنگ شده نوزادم تازه دنیا اومده نموند ...

خدا رحمتش کنه🥲🥲الهی بگردم

فرزند تکیهی ازز وجود آدمه من یه مادرم قلبم به درد اومد از حرفت منفی بافی نکن حرف های خوب بزن انشاالل ...

درسته حرف شما ولی حداقل یک روز قبل مامانم بمیرم بخدا طاقتشو ندارم