2777
2789

اینجا ک تا بحث میکنیم سریع میریزن تو تاپیکام ک بخونن بیان بگن تو فلانی .یعنی میشه متوجه شد ک کی تاپیکاتو میبینه .الان ی خانوم تاپیک زد گفت فلان کاربر مگه بیکاری اومدی همه ی تاپیکای منو میبینی تاپیک ترکید خاستم بپرسم از کجا فهمیدی .از کجا میشه فهمید طرف تاپیکاتو دیده .من اینجا زیاد بحث میکنم درجا میریزن تو تاپیکام برا تیکه اندازی😂🤔مثلا اگه چند روز پیشم ببین بازم براشون میزنع🤔همین الان بحث کردم می‌خوام ببینم میاد بیشتر کدوم تاپیکامو میبینم ک توضیح بدم قضیه اصلی چیه بی خود توهین نکنه😂🥲

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

قسمت مشاهده افراد آنلاین رو بزنید.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت مشاهده افراد آنلاین رو بزنید.

ن بابا اینو ک می‌دونم مثلا دیروز دیده باشه میشه فهمید نمیتونم برم همه ی تاپیکام ک 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

آره میشه زیر تاپیکت یه گزینه ی سبز هست که نوشته مشاهده افراد آنلاین اونو بزنی میاره

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

ن بابا اینو ک می‌دونم مثلا دیروز دیده باشه میشه فهمید نمیتونم برم همه ی تاپیکام ک

نه امکانش وجود نداره.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

آره میشه زیر تاپیکت یه گزینه ی سبز هست که نوشته مشاهده افراد آنلاین اونو بزنی میاره

ن بابا مثلا یکی دیروز تاپیکامو ببینه منظورم بود

ن بابا مثلا یکی دیروز تاپیکامو ببینه منظورم بود

نه اینو نمیشه

فقط افرادی که همون لحظه تو تاپیکت هستن رو میاره

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌