2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه خیلی با بچم بدرفتارم

147 بازدید | 14 پست

جدیدا زیاد اذیت می‌کنه داد میزنم سرش داد خیلی بد ک سردرد میگیرم خودش اصلا نمیتونم تحمل کنم اذیت کنه 

از خودم نفرت دارم همیشه میگم خدایا من لیاقت نداشتم بهم بچه دادی هیچووووقت

جدیدا هولش میدم اونم غرورش اذیت میشه بعد خودم خجالت میکشم از کارم شرمنده میشم دست خودم نیس یه مدت قرص اعصاب خوردم ولی گذاشتم کنار دیگه نمیتونم با قرص کنار بیام احساس خوبی نداشتم ب خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا تراپیست و مشاور باید برید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نگو که دلم خونه 

بچم خیلی اذیت میکنه لجباز شده جیغ میکشه یه کارایی میکنه به حد جنون میرسونه منم خاک برسر چندبار شده بیشگون بگیرم داد میزنم ولی خیلی اذیتم میکنه دیگه جایی ندارم بخاطرش کسی رو میبینه بدتر میکنه 

آخه چرا 

با این کارا فقط داری بذر خشم و عقده و حقارتو تو وجودش میکاریو بعدها که بزرگ شد دیگه اون بچه اس که بد ...

کاملا قبول دارم همینم فک میکنم هر بار ولی دست خودم نیس قرص اعصاب بخورم خوب میشم ولی نمی‌خوام فایده ندارد دوباره همونم 

ولی نمیتونم واقعا همش با قرص بگذرونم