2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار عالی

روحیه ات سالم و پاکه

تو رابطه اذیت میشی

و روحت همش در جنگه و سوء استفاده هم نمیشی

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

عزیزم چرا اینجوری فک میکنی شدایط هر کس فرق داره اهداف هر کس فدق داره نمیشه یه صفت رو به هر کسی ربط داد الان‌منی که همسن شمام و مامان ۳ قلوام باید بگم خیلی بدبختم؟ اصلا خودتو دست کم‌نگیر هر کس زندگی‌متفاوتی داره 

داغون نیستی حالا بسته به شرايط ات رابطه‌ ای برات پیش نیومده شاید تو‌محیط بسته ای بودی

واقعا دلم میخواد تجربه کنم...اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین ..همش میگم عیب و ایرادی دارم ..البته خیلیااااابهم گفتن چهرم بد نیس نمی‌گم خوشگلم ولی میگن به دل میشینی

عزیزم منم ۲۶ سالمه ‌.تا حالا با هیچ احدی هم دوست نبودم ..پیشنهاد اشنایی هم که دادن رد کردم 

چون من هدفم از اشنایی ازدواجه 

و تو این دور زمونه نمیشه به حرف این پسرا اعتماد کرد 

چون بعضی ها به دروغ میگن قصدشون ازدواجه

من فکر کنم خیلی تباه ترم🤣🤣🤣

عزیزم منم ۲۶ سالمه ‌.تا حالا با هیچ احدی هم دوست نبودم ..پیشنهاد اشنایی هم که دادن رد کردم چون من هد ...

منم بخدا دختر شلی نیستم یعنی خودمم اونقدر خودمو قبول داشتم که اهل این روابط نشدم ولی آخه هیچ پیشنهادی نداشتم ...میشه لطفاً تایپیک های اولممم بخونی

منم بخدا دختر شلی نیستم یعنی خودمم اونقدر خودمو قبول داشتم که اهل این روابط نشدم ولی آخه هیچ پیشنهاد ...

خوندم عزیزم ..نترس چیزی از دست ندادی

این روابط جز این که اعصابت روخراب کنه چیزی برات نداره 

از هر ۱۰۰ تا احتنالش هست یکیش فقط به ازدواج ختم بشه