2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150145 بازدید | 896 پست
نمیدونم چرا بعضی خانواده شوهرا فکر میکنن صاحب خونه ی اصلی خودشونن میتونن هروقت خواستن برن بیان بریزن ...

رفتیم سیسمونی بچینیم برا خواهرم.مادرشوهرش اومد.من بهش گفتم خوش اومدین.

اینقدر بهش برخورد.گفت خونه پسرررررمه.خونه پسررررم بهم میگی خوش اومدی؟🤦‍♀️منم چون خیلی دنبال بهونه هستن خواهرمو اذیت کنن،کشش ندادم.فقط گفتم بله،شما ببخشید.دیگه هم باهاش حرف نزدم😮‍💨

حالا ما همه خونه دو طبقه داریم،پسرررر اون طبقه بالای باباش میشینه!!

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟

وقتی می‌تونه دمشون رو با سیاست قیچی کنه چرا مثل بچه ها بازی در بیاره بره یه خونه کوچیک از این خونش لذت نبره 

اصلا خانواده شوهر عددی نیستن که آدم بخواد بخاطرشون خونشو جاله جا کنه

کاش خونه ی من بزرگ و ویلایی بود،  ماهی دوبار  مهمونی میدادم🥲

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عزیزم اینبار ک اومدن ی هو موقع کار شکمتپ بگیر و شروکن به ای وای کردن و گریه کردن 

یه جوری ک نمیتونی راه بری 

بزار ببرتت همسرت دکتر

بعذ بهش بگو دکت گفته استراحت کنی و اصلا نباید بهت فشار بیاد 

بهشم بگو از بس جلو خانوادت کار کردم کم مونده بچمو از دست بدم ...

عزیزم مریضی بدتره یا باردار بودن!!!؟؟؟ شوهرم میدونه که من چقد اذیتم دلش نمیاد دل اونا رو بشکنه

نمی‌دونستم بارداری

راه حل این اومدن بگی خودتون املت بزارین دورهمی بخوریم 

دکتر گفته استراحت مطلق باشی تا زایمان

بشین خودشون بشورن پذیرایی کنند

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

رفتیم سیسمونی بچینیم برا خواهرم.مادرشوهرش اومد.من بهش گفتم خوش اومدین.اینقدر بهش برخورد.گفت خونه پسر ...

وای چقدر بهانه گیرن،آخه مگه آدم با جمله خوش اومدین ،ناراحت میشه،چه آدمای تازه به دوران رسیده ای

منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی که صدقه حساب میشه؟

روایت داریم عزیز دلم که مهمان اگر بیشتر از سه روز تو خونت باشه صدقه حساب میشه

مهمان رحمت خداس و روزی با خودش میاره ولی بیشتر از سه روز باید خودشو مثل صاحب خانه بدونه و کمک کنه و کمک حال صاحب خانه باشه از همه نظر ... مهمان کمتر از سه روز هرچقدر جلوش خم و راست بشی و براش پذیرایی کنی همش ثواب و رزق و روزی هست عزیزم برا زندگیت

زمانی که بیشتر از س روز میشه ینی دیگ شما نباید مثل مهمان باشی باهاش و دائم پذیرایی کنی باید مهمان هم کار کنه و خرجی که برای مهمان میکنی صدقه حساب میشه و برای رفع بلا و اینا خوبه ... منظور از صدقه اون چیزی نیس ک فک میکنی که انگار به فقیر پول میدی نه این نیست

در کل منظور اینه که بالاتر گفتم که کمک کنه و اینا و اگرم نکرد شما دیگ وظیفت و احترامت در مقابل مهمان تمام میشه بحث حرمتی هست که میگن به مهمان باید بزارید و اسم مهمان برای کسی ک س روز بیشتر نباشه از س روز بیشتر دیگ مهمان نیس 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

والا حق داری

سالی دو سه بار میومدن حوصله اشونو نداشتم... اونا زیادن.. ۲۰تایی هستن..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.