2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150148 بازدید | 896 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دیگه که خواستن بیان شما از خونه برو بیرون بگو عزیزم شما که خبر نداده بودین منم بیرون بودم بریم خونه دوستم مهمونیم یه بار بگو خونه مامانم مهمونیم یه بار بگو خونه آبجیم مهمونیم

نه همسرم میگه عزیزم فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟با پنبه سر‌میبره با یه عزیزم پوستت ر ...

شما هم زنگ نزن وقتی می خوای بری. با شوهرت برو بیرون یه دوری بزن بعد برو جلو درشون. چند بار این کار رو بکن. مگه چه خبره هر روز بیرون باشن و کار داشته باشن. چند بار برو تا شوهرت ببینه اونا چیکار میکنن

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

ففقط مامان باباش بزرگش کردن مگه خواهر برادرشم نقشی در بزرگ کردن شوهر اسی داشتن؟ 

مگه میشه ماهی دو بار از ۱۵ نفر آدم پذیرایی کرد ای بابا

نه همسرم میگه عزیزم فکر کردی مردم‌بیکارن بمونن خونه منتظر‌ تو!!؟با پنبه سر‌میبره با یه عزیزم پوستت ر ...

ااز این به بعد خودتم به شوهرت همینو بگو بگو مگه من بیکارم بشینم تو خونه منتظر بقیه

اسی یه بار از خودت بپرس چرا باید جاری هایی که من رو خونه اشون دعوت نمی کنن ماهی دو بار مهمون کنم اونم با بچه و شرایط بارداری؟ فردای روز خدای ناکرده از توان بیفتی و مریض بشی همین جاریات خیلی لطف کنن همون نیم ساعت میان بهت سر میزنن میگن آخیییی ایشالا زودی خوب میشی و میرن که میرن و تو می مونی با کلی درد روحی و جسمی. آخه جاری چیکاره توئه انقدر تحویلشون می گیری و اونا هم سواستفاده می کنن؟ درک و شعور ندارن نباید زن حامله رو اذیت کنن مگه خونه تو تفرجگاه و شهر بازیه که میان تفریح؟ عوض اینکه با این شرایطت اصلا اگه دعوتشون کنی هم قبول نکنن پا میشن قشون کشی میان خونه شما دیگه سواستفاده از این واضح تر؟

این سری گفتن بگو خونه ما تکراری شده هرکسی یه مدل غذا بپزه با هم بریم پارک بچه ها هم یه کم بازی کنن با تاب و سرسره و اینا.

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

من این تعداد ادم ی مدت هفته ایی چند بار میومدن خونم...ولی ی بار دوبار در ماه فک نکنم زیاد باشه،بماند عزیزم تو مشکل اصلیت با شوهرته که درکت نمیکنه وقتی شوهرت داره ی همچین رفتاریو نشون میده از غریبه نباید انتظار داشته باشب بشین با ارامش با شوهرت صحبت کن بگو مشکلت چیه قانعش کن"خبلیم جبهه نگیر انعطاف پذیر باش اگر دلیل اون منطقی تر بود خب گوش کن بهش"در هر صورت هر وقتم فامیلاش اومدن با رفتارت نشون بده راضی نیستی

خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

دو نفر از این 15 نفر بزرگش کردن و حق دارن بقیه چی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اینکه خوبه خونه من ب دلایلی بندت یکسال اومده طبقه پایین خونه مادرشوهرم در نمیزنن میان تو یهو بی اجازه در یخچالمو باز میکنن وقتی من نیستم میرن تو خونم بی اجازه بچمو میبرن بالا دارم دیگه کم کم روانی میشم

I’m happy 😆