2777
2789
عنوان

شوهرتون چجوری میاد منت کشی😂

7682 بازدید | 77 پست

هرچی عنوان زدم هی زد نامعتبر آخرش کتابی نوشتم نشد در نهایت خودمونی نوشتم منت کشی😑😑😑😑😑ترفند همسرتون برای آشتی چیه؟ ترفند خودتون چیه؟

ترفند شوهر من برای آشتی خیلی باحاله ی وقتا عذر خواهی میکنه ی وقتا بغل ولی یه ترفند دیگه هم داره ک مخصوص خودشه😁😁

شوهرم اصفهانیه ولی دوران مجردیش اکثرا با دوستاش تهران بود و اصلااا لهجه اصفهانی نداره تو صحبت های معمولش  برعکس خانوادش که لهجه غلیظ دارن شوهرم کاملا معمولی فارسی صحبت میکنه البته کاملاااا بلده ها لهجه رو

وقتایی که بحث میکنیم و خلقم تنگ میشه با لهجه اصفهانیه شروع میکنه حرف زدن و قربون صدقه یعنی اصلااااا نمیتونم وا ندم و خودمو کنترل کنم کاملااااا ناخودآگاه  دستو پام شل میشه و نیشم تا بناگوش باز میشه  😁😁😁😂 آخه خیلی خیلی لهجشونو دوست دارم بنظرم خیلیییی شیرینه🤩😍😍

خودمم ک هیچ ترفندی ندارم تقصیر منم باشه باز اون میاد اشتی😑😑😑😑

شمام بگید از ترفندهای منحصر به فرد خودتون و شوهرتون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من اینجوریه که

چای میخوری؟میوه بیارم؟گرمته کولر بزنم؟سردته پتو بیارم؟

اینقدرررررر میگه میگه آخرش جیغ میزنم من هیچی نمیخوام ولم کن،باز دوثانیه بعد مثل پسرخاله میره رو تکرار نون بخرم نفت بخرم😂😂

خودمم ترفند خاصی ندارم کافیه بگم امیرررررر جاااان و تمام😁 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
همیشه قلقلکم میداد یاروبه روم مینشست فقط میخندید منم ناخوذاگاه میخندیدم هعی تعف به این زندگی!

میداد؟

مگه الان نیست؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
همسر من اینجوریه کهچای میخوری؟میوه بیارم؟گرمته کولر بزنم؟سردته پتو بیارم؟اینقدرررررر میگه میگه آخرش ...

😅😅😅😅😅😅آخی

ترفند من اینه ک بدونم مقصر بودم بهش پیام‌میدم و‌میگم‌میدونم‌اشتباه کردم ببخش اونم میگه توهم بخاطر حرفایی ک‌زدم ببخش و‌با گل‌میاد خونه و تا ده روز هی میگم‌بگو‌غلط کردم فلان حرف و‌زدم و‌طفلک‌میگه😂😂😂😂البته اگ‌ اشتباهی ک‌کردم واقعا دلخوریش زیاد باشه ک ن اشتب شدنمون‌با خود خداست چون‌بشدت بد عنق میه و‌دیگ سخت اشتی میشه

ولی همیشه از اول ازدواجمون برا منت کشی فقط اخرشب ک میخوایم بخوابیم‌بغلم‌میکنه اگ‌منم بغلش کردم‌ک‌هیچی کلا حرف هم‌نمیزنه بگه ببخش اینا همون بغل یعنی معذرت خواهی اگ عصبی بودم گفتم‌دست ب من نزن هی ازم‌معذرت خواهی میکنهذک‌ببخشمش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عادیه که من با خوندن نیشم تا بنا گوش باز میشه نیش منم تا بنا گوش باز شده؟😁

آره😂

جالا ببین شنیدنش چه میکنه

هرچی میخام زیپ دهنمو وانکنم نمیشه😂