2777
2789

بچم ده ماهشه چهاردست و پا میرع با کمک وسایل وایمیسته دندونم دوتا دراورده اما مشکل من یاد گیریش مثلا یادش میدم بای بای کنه فقط نگاه میکنه زبون در بیاره فقط نگاه میکنه مثلا اهنگ میزارم برقصه اونم یاد نمیگیره اما دست میزنه با بچه ها اگه بیفتن دنبالش فرار میکنه خیلیییی نگرانم😞😞😞

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظاراتت معقولانه نیست. هر دوره ی سنی ی سری ویژگی ها داره. این کارهایی که از بچه میخوای لازمه بچه بفهمه بای بای چیه یعنی مفهوم رو درک کنه بعد انجام بده. ده ماهه اومده تو دنیا. اون خیلی هنر کنه شمارو بشناسه و پدر و مادرش و دست و پاهاش رو. 

تو نت ویژگی های رشدی هر دوره ی سنی رو سرچ کن. مثلا ویژگی های بچه های ده ماهه. ببین چی میاره. 

من خاله به بچه ده ماهه هستم.  هر روز باهاش در ارتباطم . نگرانی تون بی‌جاست. بچه شما طبیعیه. خودش به موفع همه کار میکنه.  وسواس می میکنید. 

توقع تون بیش از توان الان بجه است.. شما نیاز به مطالعه روانشناسی رشد کودک دارید. اطلاعات تون پایینه 

بچه رو با  هیچ بچه دیگه مقایسه نکنید.  الان کاذهاب بچه شما مناسب  سنش هست. بعداکار های دیگه انجام میده

نگران خودت و بچه ات شدم. گیر ی آدم بدجنس بیفتی می تونه روانت رو بهم بریزه. ی نرم افزار هست گهواره. اونو دانلود کن حق عضویت میخواد ولی واقعا عالیه. بعد ی کتاب هست کودکان از بدو تولد تا یک سالگی انتشارات صابرین اونم بخون. 

من خاله به بچه ده ماهه هستم. هر روز باهاش در ارتباطم . نگرانی تون بی‌جاست. بچه شما طبیعیه. خودش به ...

درسته ممنونم بابت کمکتون😘

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤