2777
2789
عنوان

کار کردن دختر نوجوون

377 بازدید | 36 پست

شما چه دیدی به یه دختر نوجوون که میخواد دستش تو جیب خودش باشه و استقلال مالی داشته باشه دارین؟ 

اگه دختر خودتون بخواد کار کنه میزارین یا نه؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسیار دختر قوی و بهش فوق العاده احترام میزارم ـواقعا دمش گرم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

خب من تو رشتم کار کنما بیشتر میپسندم ولی بالاخره هر کی یه چیزی برا خودش داره ولی خوشم میاد کلا از دختری که مستقله

بازم هر جور خودش میخواد

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

مامان من میگه فعلا درس بخون😑🤦🏻‍♀️

وای انقد دلم میخواد کار پیدا کنم. به نظرتون کحا میتونم سفارش کارهای سیستمی(ورد، پاورپوینت، اکسل، تایپ) رو بگیرم؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چند سالته و چه کاری و منطقه شلوغ یا خلوت؟

۱۶

فروشندگی مد نظرمه چون کار دیگه ای فعلا بلد نیستم ایشالا از تابستون سال دیگه میتونم یه کار متناسب با رشتم برم

تو منطقه خودمونه تقریبا نزدیکه

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد💚🌱
نمیدونم چرا نوجوان جوونهای الان به جای فکر درس فکر پولندختر نوجوان باید درس بخونه و‌مهارت یاد بگیره

شرایط واقعا سخته و خیلی چیزارو من یکی روم نمیشه از بابام بخوام. و خب اینکه در حد یه آبمیوه ساده عم پول نداشته باشی رومخه🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱