2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

292 بازدید | 18 پست

بچه ها نمیدونم تا چه حد در جریان هستید تو تاپیکای قبلیم توضیح دادم ک با شوهرم خیلی وقته رابطه ندارم و مشکل دارمو فقط هم خونه اییم...تا حالا فقط حرف نمیزدمو ندید میگرفتمش اما پریشب دیگه از کوره در رفتم گفتم طلاق میخوام اول گفت باشه باید بنویسی امضا کنی بچه رو بده ب من میبرمش شهرستان مادرش اینا اونجان گفتم باشه خلاصه خیلی دعوامون بالا گرفت من ک انگار عقده این چند مدت سکوت تو دلم مونده بود از کوره در رفتم و با تموم وجودم میزدمش...فقط دلم برای بچم کباب شد یکسالشه خیلی گریه کرد خلاصه تو اخرشم گفت حالیت نیست من شرایط سخت میذارم ک تو بیخیال بشی نمی فهمی احمق دوست دارم از این چرت و پرتا..حالا ک من ممطمئنم طلاق نمیده و اگه بده بچمو نمیده خیلی داغونم و از اون بیشتر و مهمتر بخاطر بچم ناراحته اصلا نارارام شده میدونم در حقش ظلم میکنم دیگه ب خودم قول دادم جلو بچه دعوا نکنم چون تو دعوا اون معمولا چیزی نمیگه نهایتا میزنه بیرون اما من کنترلمو از دست میدم ..حالا انگار سر درگمم نمیدونم چیکار کنم فکر اینکه تا ابد باید کنارش بمونمم آزارم میده بچمو چیکار کنم... خیلی ب حرفای ارامش بخش احتیاج دارم حرفایی ک امید ب زندگی بهم بده واقعا نمیدونم چیکار کنم...

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

خب حالا که گفته دوست داره و میدونی نمیخواد طلاق بده الکی دعوا و قهر رو کش نده فوری شرط و قرار مشاور بذار . 

خیلی از این مشکلات راحت با مشاور حل میشه ولی بخوای تنهایی انجام بدی نه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مشكلاتت آشنا نيستم ولي با اين چيزي كه شما الان گفتي انگار فقط زندگيم خورده به روزمرگي و دنبال بهانه ايي تا اتفاق خاصي كه از تكراري بودن خارج بشي هستي به نظرم خودت همت بكن و يه تغيري تو زندگيم بده دوست خوبم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

آخه تو عصر مدرنيته و اين دوران باز مثل قديميها چطور ميتونين به دعا اكتفا كنيد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

[QUOTE=46158897]من انقد با شوهرم و خانوادش دعوا میکردم دعا گرفتم خوب شد[/QUOTEوای اینم یادم افتاد بگم که منم گرفته بودم اصلا یادم نمیاد کجا گذاشتم و استفاده نکردم تو کیف قدیمیم بود اینو دیده بود دیشب گفت همه مشکلات ما بخاطر همین دعاهاس تو می گیری همش دعوا همش عذاب تازه اون موقع یادم اومد که چی رو میگه حالا فک کن تو اوج دعوا اینم مطرح کرد دیووونه ترم کرد حالا اینو تا آخر عمر میخواد بگه یادش نمی ره که بهم دیگ اعتمادم نمیکنه

دوست خوب بی جهت زندگیتو از دست نده  مشکلتون از طریق مشاور حل میشه و اینکه به همسرت فرصت بده. هیچ کسی با دعوا و توهین و کتک کاری موفق نشده که شما دومی باشی  فقط آرامش و فرصت  همین.  درضمن  طلاق یک مبحث جداگانه که مسایل بسیاری  برای بحث داره.  هم خودت آسیب میبینی هم فرزندت با توجه به اینکه مادر همسرت نزدیک نیست.  اصلا با عصبانیت تصمیم نگیر فکر آینده فرزندت باش . انشاءالله هر چه زودتر این روزهای  آشوب به پایان میرسه.  روزهای خوب در راهند. موفق باشی 

man ashegh gol  pesaram hastam  

سلام توروخدابه فکرکوچولوتون باشید.دعواشیرینی زندگیه همه توزندگیشون گاهی دعوامیکنندامااون کوچولوروحیه اش خراب میشه دراینده به مشکل میخوره سعی کنیددیگه هیچوقت حتی صداتون هم بالانیارید.بخدادلم اتیش گرفت.من درکت میکنم مادربودن سخته.اماسخت تراینه که بچه ات مثل بچه های دیگه بزرگ نشه

من با مشكلاتت آشنا نيستم ولي با اين چيزي كه شما الان گفتي انگار فقط زندگيم خورده به روزمرگي و دنبال ...

مشکلات ما از مشکل مالی و لجباز بودن جفتمون شروع شد مادرم همیشه میگه زن باید کوتاه بیاد زندگی رو جمع کنه اما من نمیفهمم این حرفو خوب کارای بدی ک مرد میکنه رو ینی فراموش باید کرد نمیتونم...واقعا دلم ب حال بدم میسوزه

سلام توروخدابه فکرکوچولوتون باشید.دعواشیرینی زندگیه همه توزندگیشون گاهی دعوامیکنندامااون کوچولوروحیه ...

بخدا آلام ک اینو خوندم و دارم جواب شما دوست عزیزو میدم گریم گرفته ... نمیدونم ولی این زندگی حق بچم نبود اصلا پدر و مادر خوبی نیستیم براش شما تا چه حد میتونی بخاطر بچه بدیا و سختیای طرف مقابلت رو تحمل کنی من خودم میدونم البته تو این وضع پیش اومده شاید 60درصد من مشکل دارم 

دوست خوب بی جهت زندگیتو از دست نده  مشکلتون از طریق مشاور حل میشه و اینکه به همسرت فرصت بده. هی ...

دیگه واقعا زده شده ازم  اینو میفهمم قشنگ زندگی کنیمم زوری هستش واقعا این قدرت رو تو خودم نمی بینم ک مثل نسلای قبل مثلا مادرم با صبوری شوهرمو ترم کنم یا تحمل کنم نمیدونم چیکار کنم.من تهرانم اگ مشاور خوب سراغ دارید راهنماییم میکنین

میتونستی همونموقع بگی دعای مهرومحبت بوده.مطمئن باش این دعاهاالکیه

میدونم خودمم اصلا استفاده نکردم تو آرایشگاه ی خاتمه بود فال قهوه می گرفت بخدا بیشتر برای فانش گرفتم حالا بعد از دیدن این دعا کلا قیدمو میزنه بعدشم میمونه اینو نمیدونم چیکار کنم 

[QUOTE=46159192]بخدا آلام ک اینو خوندم و دارم جواب شما دوست عزیزو میدم گریم گرفته ... نمیدونم ولی این زندگی حق بچمعزیزدلم./QUOTE]

مشکلات اقتصادی به زندگیافشاراورده.منم همسرم کارگره ازبس کارمیکنه دستاش ترک خورده بااینکه تحصیلکرده هست.خیلی وقتاشده اینقدربهم فشاراومده که دست به خودکشی زدم امابعدکه اروم میشم پشیمون میشم.گاهی بایدصبرداشت.همسرم شرمنده هست امامن نمیزارم ناراحتیموببینه.سعی میکنم سازش کنم ودرک وقتی دستاشوپمادمیزنم ومیبوسم چشاش پراشک میشه ومدام عذرخواهی میکنه.مطمئن باش خیلیامشکل دارندامااینم مطمئن باش ایناگذراست وهمه چیزدرشت میشه.فقط تحمل کن عزیزدلم