2777
2789
عنوان

جلو من بهش گفت دلم برات تنگ میشه

317 بازدید | 16 پست

کراشم روش ولی فهمید یعنی ابراز علاقه کردم بهش با اینکه رفت ابرومو برد ولی محترمانه باهام برخورد میکرد

کم کم فهمیدم دلش گیر یه دختری شده   هر وقت اونو میدید ارامش میگرفت و لبخند رو لباش بود من این صحنه ها رو میدیدم خورد میشدم

گفتم شاید جدی نباشه و من اشتباه برداشت کردم 

ولی دیدم دستشو گرفت 

یه روز اونم جلو من و بقیه بهش گفت کی برمیگردی  یعنی دیگ نمیبینمت دلم برات تنگ میشه

من همونجا منجمد شدم و قلبم اتیش میگرفت یعنی اون باید جلو من که قلبمو بهش دادم و فهمیده بود انقدر وقیحانه بهش این جمله رو میگفت🥹💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خودت بیشتر روانی هستی نکا به تایپیکات بکن متوجه میشیحالا خداروشکر که میخوای بری از سایت

نه همچین فکری نکن چون اونی که روانیه تویی نه من

حقیقتا بدون ت میگم مشکل روانی داری تاپیکای عادی و مفید منو عجیب میبینی یه فکری به حال خودت کن

ثانیا اگه تو روانی نبودی الان نمیمدی بهم توهین کنی

خودتم نمیدونی که مشکل روانی داری 

اره جای امثال تو مشکل داره ایتجا

اکانتامو دیلت زدم تا صبح بشین واسه خودت ریپلای بزن من نمیخونمش هر چیم بگی والا شایسته خودته نه من