2777
2789

دنبال کار پاره وقت میگردی؟ 📑🧷

در آمدت کمه؟ 🛍🛒

خسته شدی از بس دستت تو جیب خانواده و شوهرت بوده؟⌛️🗝

دیگه تحمل بی پولیو نداری؟💸

وقت مستقل شدنه💪🧠

🤝👩‍💻حالا دیگه وقشه که دست بکارشی دیگه بهونه اوردن کافیه 

👨‍💻💥تو این کار فقط با داشتن شرایط زیر میتونی شاغل بشی

⭕️شرایط سنی از18تا 55

⭕️دیپلم به بالا 

⭕️خانم یا اقا

⭕️منظم و متعهد

خب دیگه برای داشتن شغل خوب با درامد خوب و اون شرایطی که بالا گفتم فقط کافیه ی فرم پر کنی💵📄 

یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂راحت باش بگو فرم پر کنید پول بدین بعد چند نفر دعوت کنید آخه چرا اینقدر ساده اید گول بقیه می‌خورید ...

من که گفتم چرا فرم رو نمیزارم 

خوبه قبل از قضاوت مطمئن بشید 

خیر من دلیل اینکه چرا فرم رو نذاشتم گفتمه

اخه خیلی ها میگن باید واسه ثبت اسمتون ان تومن بدید با دستمزد اولیه برگردونده میشه ولی دستنزدی ندیدم حتی کازی هم ندیدیم و همه‌اش کلاه برداری بوده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اخه خیلی ها میگن باید واسه ثبت اسمتون ان تومن بدید با دستمزد اولیه برگردونده میشه ولی دستنزدی ندیدم ...

عزیزم شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای فرم رو پر میکنید و من باتون تماس میگیرم و شرایط کار رو توضیح میدم شما هم خودتون دربارش فکر میکنید و هر تصمیمی که دوست داشتید میگیرید 

هیچ اجباری وجود نداره