2777
2789

من امروز شعله زرد نذری پختم از صبح هم به مامانم گفته بودم باردارم هستم 

مامانمم گفت میام حتما بهشم زنگ زدم که گذاشتم ساعت 3 اومد قابلمه داد بعد رفتش روضه من فکر کردم زود میاد ولی خیلی دیر اومد ساعت 5 که زیر اجاق رو خاموش کردم اومدآبجیم از ساعت 4 اومده بودکه اونم نوجونه اعصابم خوردبود همه کارا رو خودم کردم  

منم ناراحت بودم تو آیفون گفتم نمیخواد دیگه بیای شعله زردتونو می فرستم آبجیم در رو باز کرد 

منم مامانم اومد باهاش بحث کردم گفتم من واجب بودم یا روضه 

مامانم نشست رو مبل منم زنگ زدم شوهرم اومد پخش کرد 

مامانمم ناراحت بود فکر کنم عذاب وجدان گرفته بود 😢😢

آخرشم قابلمه هارو همه رو که کثیف بودن برداشت برد به آبجیم گفتم قابلمه هارو تمیز تحویل گرفتم میشورم میارم ولی مامانم برد خودش بشوره 

الان عذاب وجدان گرفتم خیلی 

قلبم داره درد می کنه گریم میاد 

اولین بار بود تو عمرم نذری درست می کردم 😢😢😢

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

خیلی دلم گرفته 

دلم میخواد گریه کنم 

مامانم همیشه خیلی کمکم می کنه 

این دفعه خیلی ناراحت شدم به صورت مامانمم نگاه نکردم 😢😢😢😢😢

باید بمیرم آره ؟؟😢😢

ای وایی.

عزیزم درکت میکنم.

زنگ بزن عذرخواهی کن.

منم بعضا اینجوری میشم.

مامانا خیلی گناه دارن.

الان اونم عذاب وجدان داره نتونسته بهت کمک کنه.

برو بوسش کن.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو یه جوری از دلش دربیار. دلش خدایی نکرده نشکنه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ای وایی. عزیزم درکت میکنم. زنگ بزن عذرخواهی کن. منم بعضا اینجوری میشم. مامانا خیلی گناه دارن. ا ...

آخه هنوزم عصبانیم 

خب من مهم تر بودم به خدا کمرم درد می کنه از ظهر سرپا بودم 

از اینکه دیگران رو به من ترجیح داده ناراحتم 

شوهرمم ناراحت شد مامانم دیر اومد 

شوهرم مغازه بود وگرنه اگه خونه بود ناراحت نمیشدم مامانم اینا دیر اومدن

خب زنگ بزن عذرخواهی کن هر چی باشه بزرگتره نباید بد حرف میزدی باهاش...واینکه شعله زرد نه شله زرد  ...

من فکر کنم همون شله زرد درسته.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بعضی وقتاپیش میاد.ولی من ازوقتی ازدواج کردم جلوپدرمادرم سعی میکنم خیلی خودمونگه دارم.مخصوصاوقتی میان خونم.خیلی به خودم فشارمیارم که بهشون خ.وش بگذره.شایدم خیلی حساس شدم

خب زنگ بزن عذرخواهی کن هر چی باشه بزرگتره نباید بد حرف میزدی باهاش...واینکه شعله زرد نه شله زرد  ...

من الان حوصله ندارم نمیدونم چی نوشتم بعد غلط املایی میگیری ازم الان 

خیلی دلم گرفته  دلم میخواد گریه کنم  مامانم همیشه خیلی کمکم می کنه  این دفعه خیلی ...

زنگ بزن از دلش دربیار، منم گاهی اوقات اینجوری م، حرفی میزنم بعدش عذاب وجدان میگیرم، هیچوقت هم بدل نمیگیره بس ک مظلوم و مهربونه ، تازه مامانم راه دوره ، اگه دور باشه قدرشو میدونی ...