2777
2789
عنوان

با مامانم بد حرف زدم خیلی دلم گرفته 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 51 پست

من خودم سخت باردار شدم.

مادرم دو برابر من نذر کرد.دوبرابر من غصه خورد.دوبرابر من عذاب کشید تا حامله بشم.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

خوب خستگی و فشار کار ادمو کلافه و عصبی میکنه,و باعث میشه رفتار پرخاشگرانه ادم بکنه, خوب مامان شما هم میدونسته که نذر شما واجب بوده, یکم کوتاهی کرده وقتی میدونسته شما به کمک احتیاج داری, منم ناراحت میشدم, ولی خوب حالا میتونی بهشون بگی که خسته و بودی و کلافه و رو کمکش حساب کرده بودی و ازش معذزت خواهی کنی که باهاش بد حرف زدی, مامانا میبخشن زودی. 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین آلان پاشو برو خونشون بوسش کن اول دستاشو بعد پیشونیشو و عذر خواهی کن و بغلش کن . 

اگر میخوای دلت آروم بگیره پاشو برو خواهر تا خدا کمکت کنه تا فردا روز که بچت دنیا اومد بزرگ شد اینجوری بهت نگه. 

شاید نشسته تو روضه امام حسین برای تو و نینی دعا کرده‌. برو از دلش در بیار و از خدا بخواه کا ببخشه تو. پاشو داری مادر میشی اول اول اول اولش باید صبور باشی. 

ببین مامانت صبور بوده هیچی بهت نگفته ! 

آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.

خیلی عصبیم سرپا وایمیستم کمرم درد می کنه 😢😢

خب من دوس داشتم مامانم زودتر بیاد باهم بریزیم لوازمشو دعاکنیم نه اینکه خاموش کنم بیاد

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

آلان تنها چیزی که آرومت میکنه آغوش مامانته. پاشو برو اگر میخوای آروم بشی. 

آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
همین آلان پاشو برو خونشون بوسش کن اول دستاشو بعد پیشونیشو و عذر خواهی کن و بغلش کن .  اگر میخو ...

مامانم خیلی صبوره 

حس کردم خودشو سرزنش می کرد که چرا زودتر نیومده 😢😢

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
خیلی عصبیم سرپا وایمیستم کمرم درد می کنه 😢😢 خب من دوس داشتم مامانم زودتر بیاد باهم بریزیم لوازمشو ...

اگر دلخوری دیگه بهش نشون دادی ناراحتیتو.

پس دلیل نداره عذاب وجدان داشته باشی.

اگر عذاب وجدان داری از دلش دربیار.

برو خونه مادرت. دستشو ببوس بگو مامان من خیلی اشتباه کردم خیلی پشیمونم تا مطمئن نشدی از دلش دراومده، بیخیال نشو

با هر زبون و به هرشیوه ای که بلدی عمل کن فقط حتما ناراحتی مامان گلت رو برطرف کن

نفوس حق النفس میدهند...

هرجورهم باشه بازم ازدلش دربیارماماناواسه بزرگ کردن ماخیلی سختی کشیدن بایدخیلی قدرشون روبدونیم من ی شهردیگم دلم واسه مامانم خیلی تنگ شده بااین تایپیک یادش افتادم گریه کردم    

خیلی عصبیم سرپا وایمیستم کمرم درد می کنه 😢😢 خب من دوس داشتم مامانم زودتر بیاد باهم بریزیم لوازمشو ...

استراحت کنی خوب میشه.

نذرت قبول.

دیگه اجرش رو پایین نیار با این کارا

به شوهرتم اینقدر میدون نده که از مادرت طلبکار باشه و ناراحت باشه که نیومده.

میخواست به مادر خودش یا خواهرش میگفت میومدن کمک.

با این کارا ببین کی گفتم دیگه شوهرت فردا چیزی بشه میگه مادرتم حتی کمکت نیومد.

اونوخت تو خودتو سرزنش میکنی که چرا بروش اوردی.

این همه کمک کرده یبار نکرده دیگه