2777
2789
عنوان

با مامانم بد حرف زدم خیلی دلم گرفته 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 51 پست
حالا من از شما مي پرسم شله زرد نذري واجب تر بود يا دل مامانت؟!  زنگ بزن ازش معذرت خواهي و ...

پارسال نذر کردم باردار بشم بپزم مامانم میدونست چقدر برام مهمه این نذری 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

زنگ بزن یا اگه برات مقدوره برو خونشون از معذرت خواهی کن دستشو ببوس مامانها مهربونن ان شاالله که میبخشدت

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مامان هیچ وقت لژ دخترش ناراحت نمیشه من بارها امتحان کردم اگر دیدیش از دلش در بیار 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
آخه هنوزم عصبانیم  خب من مهم تر بودم به خدا کمرم درد می کنه از ظهر سرپا بودم  از اینکه د ...

اصلا نباید کاری میکردی که شوهرتم  از مادرت دلخور بشه.

وظیفش نیست که.شما نذر کردین.تقصیر اون چیه.

شوهدت کمکت میکرد.

اجر نذرتو با این کارا پایین نیار

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
پارسال نذر کردم باردار بشم بپزم مامانم میدونست چقدر برام مهمه این نذری 

ديگه الان كه خودت هم داري مادر ميشي و سختيهاش رو درك مي كني بايد بيشتر احترام مامانت رو نگه داري . اونها وظيفه ندارن تا آخر عمر به ما سرويس بدن 

بیخیال مامان هیچ وقت لژ دخترش ناراحت نمیشه من بارها امتحان کردم اگر دیدیش از دلش در بیار 

اون که آره میدونم شاید از خودش ناراحت بشه که زودتر نیومده 

ولی من دلم گرفته خب 

باید امروز خیلی خوب میشد 😢😢😢

من الان حوصله ندارم نمیدونم چی نوشتم بعد غلط املایی میگیری ازم الان 

هنوز عصبی هستی بزار فردا برو پیشش 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
حالا من از شما مي پرسم شله زرد نذري واجب تر بود يا دل مامانت؟!  زنگ بزن ازش معذرت خواهي و ...

بیگ لایک دوستم

هیچ چی ارزشش به دل مادر نمیرسه

خودم بارها مامانمو اذیت کردم که الان مثه چی بگم پشیمونم

در حدی از خودم بدم میاد که اگه مامانمم ببخشه خودم نمیبخشم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
ديگه الان كه خودت هم داري مادر ميشي و سختيهاش رو درك مي كني بايد بيشتر احترام مامانت رو نگه داري . ا ...

احترامشو حفظ می کنم ولی خب الان انتظار داشتم زود بیاد 

حس بدی بهم دست داد وقتی دیر اومد

حس کردم براش مهم نیستم حتما 😢😢

بخدا منم نذر بارداری کردم.

شبای قدر حلوا بپزم.

کسی هم نبود کمکم کنه.

حلوا از شعله زرد سختتره.

خودم دو تا دیس بزرگ پختم.

تو شهر غریب هم هستم.هیچکس کمکم نکرد.

برا این چیزا ناراحتی نکن.مادرت همیشه کمکت کرده یبار نشده.فک کن شاید نتونسته بیاد.تو رودرباسی گیر کرده

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
احترامشو حفظ می کنم ولی خب الان انتظار داشتم زود بیاد  حس بدی بهم دست داد وقتی دیر اومد حس کر ...

نه حتما براش مهمي ولي فكر مي كرده تنهايي از عهده اش برميايي حالا هم خودت رو سرزنش نكن به جاش از دل مامانت دربيار