یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هاله انداخت برای شما ولی صورتی نشد؟ یه هاله ی طوسی؟؟؟
هاله بود ولی رنگش یادم نیست
صورتی فک کنم
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگیمو کامل نمیدونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچههاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)
من واسه پسرم دوسال منتظر بودم و سالم بودیم هردو، شوهرم نذاشت برم دکتر و دارو بخورمالانم پنج ساله منت ...
حرفش از یه جهت درسته ولی خوب از کجا میدونی مشکلی ندارین هردو ...وقتی نرفتی دکتر شاید همسرت اسپرمش ضعیفه یا شما کیستی تنبلی تخمدانی چیزی داشته باشی خدایی نکرده ...منم قبلا مشکل نداشتم ولی الان پلی کیستیکم
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خب برا بچه اول آز دادیم هردو سالمالانم من آز و سونو دادم یکی دوسال پیش همه چی اوکی بود و دیگ بیخیال ...
کاش میشد عکس بیبی رو میفرستادی برامون ببینیم منم با هاله خیلی ضعیف که بعد سه دقیقه قشنگ معلوم شد حامله بودم حتی ده دقیقه بعدش خشک که شد بهتر نمایان بود