2777
2789
شما مجدد تست زدی!!؟؟

ن امروز رو تحمل میکنم فردا میزنم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عزیزم منم پسرم۶ سالشه و پنج ماهه اقدامم ولی نشده خیلیییی سخته واسه پسرم اولین و یکبااار اقدام گرفت و ...

من واسه پسرم دوسال منتظر بودم و سالم بودیم هردو، شوهرم نذاشت برم دکتر و دارو بخورم

الانم پنج ساله منتظرم و نمیذاره برم دکتر

میگ هروقت خدا خواست میشه

مشکلی نداریم هر دو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش درکت نمیکنم چون من ناخواسته باردار شدم ولی تلاشتو بکن یکم بیخیال شی ایشالا تو هم تو اوج بیخیال ...

انشاالله🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هاله انداخت برای شما ولی صورتی نشد؟ یه هاله ی طوسی؟؟؟

هاله بود ولی رنگش یادم نیست

صورتی فک کنم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

من واسه پسرم دوسال منتظر بودم و سالم بودیم هردو، شوهرم نذاشت برم دکتر و دارو بخورمالانم پنج ساله منت ...

حرفش از یه جهت درسته ولی خوب از کجا میدونی مشکلی ندارین هردو ...وقتی نرفتی دکتر شاید همسرت اسپرمش ضعیفه یا شما کیستی تنبلی تخمدانی چیزی داشته باشی خدایی نکرده ...منم قبلا مشکل نداشتم ولی الان پلی کیستیکم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
حرفش از یه جهت درسته ولی خوب از کجا میدونی مشکلی ندارین هردو ...وقتی نرفتی دکتر شاید همسرت اسپرمش ضع ...

خب برا بچه اول آز دادیم هردو سالم

الانم من آز و سونو دادم یکی دوسال پیش همه چی اوکی بود و دیگ بیخیال شدیم و سپردیم ب تقدیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب برا بچه اول آز دادیم هردو سالمالانم من آز و سونو دادم یکی دوسال پیش همه چی اوکی بود و دیگ بیخیال ...

کاش میشد عکس بیبی رو میفرستادی برامون ببینیم منم با هاله خیلی ضعیف که بعد سه دقیقه قشنگ معلوم شد حامله بودم حتی ده دقیقه بعدش خشک که شد بهتر نمایان بود 

💗
کاش میشد عکس بیبی رو میفرستادی برامون ببینیم منم با هاله خیلی ضعیف که بعد سه دقیقه قشنگ معلوم شد حام ...

باشه عزیرم، بیرونم، رفتم خونه میگیرم ببینم معلومه تو عکس یا ن، اگ معلوم بود میفرستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه منتظرم

عزیزم من تازه اومدم خونه

یه لک دیدم

دیگه نمیدونم قراره پریودشم یا ن😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه زدی حتما تگ کن منم ببینم

میخواستم فردا صبح تست بزنم باز ک ب فردا نرسید😭 لک دیدم همین الان😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40